Forum » Omrežja in internet » dll
dll
fictionel ::
McHregec ::
Men je pa enkrat na začetku 7s pisal 25kb na sekundo pol je pa začel padat pa se je ustavl na 4 do 5 kb na sekundo.
zetko ::
Sej na začetku vedno napiše ene hudo viskoke cifre pol se pa ustali na dejanski zmogljivosti modema. Blah.
Dax ::
To se lohk zgodi, če ste fajl že kdaj dl-jal... in ga je neki ostalo v cachu... pol pač od tam vleče podatke in je prenos neprimerno večji...
Loki ::
Sam zaka je pa to za ene par sekund sam???
Cache od IE in Netscapa spravlja sam HTML, JPG... datoteke, exe pa ne.
Cache od IE in Netscapa spravlja sam HTML, JPG... datoteke, exe pa ne.
I left my wallet in El Segundo
Kaiser ::
Jest pa mislim, da je na zacetku ful velik prenos zato, ker so fajli, ki jih dljamo z neta vecinoma kompresirani (recimo zip self extract ipd), header fajla pa ni kompresiran. Modem kot tak pa tudi kompresira in ceprav je po liniji dejanski prenos se vedno (recimo) 8KB/s ravno zaradi te kompresije zgleda kot, da modem dol-vlece z recimo 12KB/s. Potem, ko dl preide na zipan del fajla pa hitrost pade na normalno hitros.
Lunik ::
big dil. men je vlekl tut že 20kb/s na isdnju z 1 kanalom. in to dobro minuto. sam taki pojavi so na žalost zelo redki.
singular ::
najvec kar lahko teoreticno dosezes z isdnjem po enem kanalu je 8kb/s. na zacetku je cifra vecja ker more program najprej estimatat kok cajta bo porabu za tolkpatolk velik file in za ene 3 s skoc prenos v visave, vendar pa je v resnici le (najvec) 8kb/s, tam samo tko pise..
MRB0rYS ::
A to je za tebe veliko, ko boš mel 150kb/s pa včasih tut več pa povej to mam skos....
b0rys
Jeronimo ::
Jaz se lahko pa samo zjokam z mojim 28.800 modemom. Prenosi so, če mam srečo max 3kb/s.
Ja kaj čem če mam protokol V32 če se ne motim.
Ja kaj čem če mam protokol V32 če se ne motim.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
ABX ::
Ponavadi se to dogaja z txt file-i. Katere modem med prenašanjem stinse, tako da se pojavijo prenosi po 30kb/s tudi pri file-ih dolgih 2-3 mb, z navadnim dial-up.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
whatson ::
huh... jaz sem na Arnesu imel rekord 6.2 .. konstantno..
na amisu pa 10.8... tudi nonstop
na amisu pa 10.8... tudi nonstop
PaJo ::
Hehe.. ja ce si TXT datoteko prenasal, drugace pa na navadnem dial-up-u ziher ne, edino ce ma tvoj ISP kaksno posebno kompresijo, pa se ta je obicajno le na ISDN-ju in ne na navadnem modemu. Ker drugace ti linija teoreticno ne nese vec kod 5kb/s, na zalost Pa se ce tolko dosezes si lahko uber srecen
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ISDN uporabniki - HELP!Oddelek: Omrežja in internet | 1071 (1014) | Jackass |
» | Against TELEMACH !!!Oddelek: Omrežja in internet | 1760 (984) | yimi |
» | Prenosi pri ISDN-uOddelek: Omrežja in internet | 1569 (1168) | rabbit_zek |
» | Stanje pri Internet ponudnikih v SLO!Oddelek: Omrežja in internet | 1869 (1148) | baghera |
» | Neverjetno ali ne vem kajOddelek: Omrežja in internet | 1072 (856) | Spajky |