Forum » Loža » Nakupovalni centri - Avstrija
Nakupovalni centri - Avstrija
Winfast ::
Pozdravljeni!
Zanima me kje nakupujete v Avstriji? Kam se splača iti pogledati? Da imajo veliko izbiro kvalitetnih oblačil, čevljev, tehnike. Pa da je na poti med Lavamundom in Celovcem oziroma med Šentiljem in Gradcem.
Lp
Zanima me kje nakupujete v Avstriji? Kam se splača iti pogledati? Da imajo veliko izbiro kvalitetnih oblačil, čevljev, tehnike. Pa da je na poti med Lavamundom in Celovcem oziroma med Šentiljem in Gradcem.
Lp
Sami ::
Med Šentiljem in Gradcem imaš Seiersberg shopping mall...ni slabo: http://www.shoppingcityseiersberg.at/?l...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
fantasycamp ::
je v avstriji kaka online dobra trgovina za superge?
iščem večje cifre...pr nas je izbira boga..
iščem večje cifre...pr nas je izbira boga..
Hvala vam za odgovore. Do sedaj sem hodil po teh manjsih trgovinah,tole je pa super, ker je vse skupaj.
Fosil: Nižje cene, večja izbira.
To glede kvalitete in juga pa kakor kdo verjame. Jaz verjamem, ker sem se imel možnost o tem prepričati. Sicer ne za vse izdelke ampak pri nekaterih je tako.
Fosil: Nižje cene, večja izbira.
To glede kvalitete in juga pa kakor kdo verjame. Jaz verjamem, ker sem se imel možnost o tem prepričati. Sicer ne za vse izdelke ampak pri nekaterih je tako.
dzinks63 ::
Dovolj offtopica, če niste zmožni tako preproste teme peljat kot se spodobi, bo šla pod zaklep.
;-) ::
V trgovinah kot so pri nas c&a, new yorker,h&m itd stanejo isti izdelki do eura isto tu in v avstriji, dvakrat sem sel brezveze gor z kolegi. Je pa na hrvaskem isti izdelek kakih 5€ ceneje (zagreb).
V trgovinah kot so pri nas c&a, new yorker,h&m itd stanejo isti izdelki do eura isto tu in v avstriji, dvakrat sem sel brezveze gor z kolegi. Je pa na hrvaskem isti izdelek kakih 5€ ceneje (zagreb).
Te trgovine me niti ne zanimajo, mogoče edino c&a, kjer še najdem kaj zase.
Pri kakšnih dražjih stvareh je pa hitro kakšnih 20€ razlike, če pa že ni ceneje je pa večja izbira.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po nakupih v bosnoOddelek: Loža | 25582 (23724) | shotalick |
» | IKEA Graz - a kdo gre - iz MSobote ali LjutomeraOddelek: Loža | 2077 (1660) | fosil |
» | Pocen trgovine z oblačiliOddelek: Loža | 2912 (2635) | krneki0001 |