Forum » Loža » Pocen trgovine z oblačili
Pocen trgovine z oblačili
jcb ::
Hi
V ponedeljek se začnejo razprodaje in si moram kupit par cunj, katere trgovine v lj imajo pestro in pocen izbiro. Bil sem v sport2000, mana, deichmann, za te trgovine vem, da imajo pocen robo, a mogoče kdo pozna še kakšno trgovino k majo po 20-30 evrov pulovrje, obutev, hlače.
Scarpa poznam, blagomix-Vrhnika tud.
V glavnem mora bit pestra izbira. A kdo pozna še kakšno s pocen robo, čeprav v teh trgovinah zelo malo kupujem, ampak včasih majo kaj idealnega za mene, je pa kr težko dobit solidno robo za mal gnarja aja pa supernovo tud poznam.
V ponedeljek se začnejo razprodaje in si moram kupit par cunj, katere trgovine v lj imajo pestro in pocen izbiro. Bil sem v sport2000, mana, deichmann, za te trgovine vem, da imajo pocen robo, a mogoče kdo pozna še kakšno trgovino k majo po 20-30 evrov pulovrje, obutev, hlače.
Scarpa poznam, blagomix-Vrhnika tud.
V glavnem mora bit pestra izbira. A kdo pozna še kakšno s pocen robo, čeprav v teh trgovinah zelo malo kupujem, ampak včasih majo kaj idealnega za mene, je pa kr težko dobit solidno robo za mal gnarja aja pa supernovo tud poznam.
- spremenil: jcb ()
LeLa ::
med podobne spada tudi Vogele (z umlautom)
Ignorantia legis non excusat.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: LeLa ()
dzinks63 ::
Najcenejši so Kik diskonti. Roba je bolj za parkratno uporabo, vendar cene so minimalne. Malo boljšo, toda še vedno zelo poceni robo imajo trgovine Mana.
;-) ::
New Yorker- tu največ kupujem, čeprav je crap. No razen nekaterih stvari ki so izuzete. Navadil sem se na stil trgovine, oblačenja in samo pridem vzamem številke in grem.
Hlače so dobre tudi v Takkotu, v Mani pa mi niso všeč, ker imajo preveč "navadne" oblike in staromodne kroje.
Puloverje kupujem v New Yorkerju, ker sem se navadil, vzamem številko in grem, nerabim probat. Navadil sem se tudi stila. Pravtako kratke majice.
Hlače kupujem v New Yorkerju ali Takkotu (takko ima zelo poceni in kar dobro kvaliteto), v Mani pa mi niso všeč kroji.
H&M ima lepe puloverje.
Za šuhe je dober deichman, sport 2000.
Pri kiku pa že smrdi ko prideš v trgovino, kvaliteta pa madžarska =)
Hlače so dobre tudi v Takkotu, v Mani pa mi niso všeč, ker imajo preveč "navadne" oblike in staromodne kroje.
Puloverje kupujem v New Yorkerju, ker sem se navadil, vzamem številko in grem, nerabim probat. Navadil sem se tudi stila. Pravtako kratke majice.
Hlače kupujem v New Yorkerju ali Takkotu (takko ima zelo poceni in kar dobro kvaliteto), v Mani pa mi niso všeč kroji.
H&M ima lepe puloverje.
Za šuhe je dober deichman, sport 2000.
Pri kiku pa že smrdi ko prideš v trgovino, kvaliteta pa madžarska =)
krneki0001 ::
Jst imam eno štacuno kjer vse cunje in šuhe zase dobim po zelo ugodni ceni
www.army-shop.si
www.army-shop.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobra trgovina ?Oddelek: Loža | 2065 (1647) | deyvid |
» | Nakupovalni centri - AvstrijaOddelek: Loža | 3051 (1832) | Winfast |
» | Kvalitetna/nekvalitetna oblačila (kratke majice, hlače)Oddelek: Loža | 2599 (2295) | bosmla |