Forum » Pomoč in nasveti » kako polnoma izbrisati oba dika
kako polnoma izbrisati oba dika
Davidexon ::
Kako bi popolnoma izbrisal oba diska (lokalnega C: in D: ) s upraviteljem diskov sem poskisal in ne gre.. tidi poskisal sem formatirati disk in ne gre.. ali se ni to dalo nekje v bios? Prosim za pomoč. Namen imam ponovnoma naložiti windows 7ko na disk D ceprav je sedaj na C.. kasneje ne bi mel mape windows.old
mihibo5 ::
Za formatiranje boš moral bootati iz zunanje naprave in NE iz diska. Formatiraš lahko "med" nameščanjem windowsev, saj takrat disk ne bo v uporabi. Windowse naloži kar v C. Ne bi smelo biti problema.
Če ne boš znal bootat, povej, kateri bios imaš in ti bomo pomagali.
Če ne boš znal bootat, povej, kateri bios imaš in ti bomo pomagali.
Davidexon ::
Med nameščanjem me sploh ne vpraša kaj in kako.. samo kam naloži w7.. C disk je pol in gor sploh ne morem dat.. kje pa pogledam kakšen bios imam? (Se opravičujem sem bol tko z računalnikom... :P )
JesseP ::
Če si že na novo nalagal Win 7, potem verjetno že poznaš postopek. Predvidevam, da si spregledal 2 koraka.
Drive options
format
Drive options
format
first_line ::
A ti maš 2? Vsaj enga si pusti, da lahko v stoje ščiješ :D
Obvezno to delaj z zagonskim cdjem od Windowsow! Jaz sem enkrat s HirenBootCDjem veselo sformatiral na max kapaciteto (Winsi si drugače pustijo nekaj 100MB placa), pa sem imel potem en kup čigule migule problemov. Dokler nisem z Win CDjem sformatiral.
Obvezno to delaj z zagonskim cdjem od Windowsow! Jaz sem enkrat s HirenBootCDjem veselo sformatiral na max kapaciteto (Winsi si drugače pustijo nekaj 100MB placa), pa sem imel potem en kup čigule migule problemov. Dokler nisem z Win CDjem sformatiral.
Yacked2 ::
first_line je izjavil:
Verjetno misli obe particiji. Med nameščanjem izberi "Napredno" in tam pobriši vse particije, ki se ti pokažejo, nato ustvari 2 novi in installiraj.
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | blue screen po menjavi matičneOddelek: Pomoč in nasveti | 1768 (1447) | Hayabusa |
» | windows 7 se noče ponovno naložiti.Oddelek: Operacijski sistemi | 2010 (1877) | Zvezdica27 |
» | rad bi formatiral disk iz dosaOddelek: Operacijski sistemi | 1402 (1319) | zee |
» | Vista = težava !Oddelek: Operacijski sistemi | 1346 (941) | skuma91 |
» | [Windows][XP] Format diska in namestitevOddelek: Operacijski sistemi | 3195 (3004) | slowie |