Forum » Zvok in slika » Nadzorna kamera in program za snemanje
Nadzorna kamera in program za snemanje
U24ever ::
Zdravo
iščem nadzorno kamero za parking.
Rad bi da snema podnevi in ponoči, na SD card ( ali kaj podobnega ) ima lastno napajenje in pa tak program ki snema samo ko zazna gibanje... andriod ali windows platforma. najraje poceni izdelek čist simpl, samo domet naj bo 30m.
Kaj priporočate ?
Seveda sem tudi za druge rešitve, na Pc ( žal mora bit prižgan ) ipd
iščem nadzorno kamero za parking.
Rad bi da snema podnevi in ponoči, na SD card ( ali kaj podobnega ) ima lastno napajenje in pa tak program ki snema samo ko zazna gibanje... andriod ali windows platforma. najraje poceni izdelek čist simpl, samo domet naj bo 30m.
Kaj priporočate ?
Seveda sem tudi za druge rešitve, na Pc ( žal mora bit prižgan ) ipd
- premaknil iz Strojna oprema: bluefish ()
bluefish ::
Kamere za lovce - senzor IR, nočno snemanje, fotke ali video na spominsko kartico, baterijsko napajanje.
bluefish ::
Konkretnih niti ne poznam. Bushnell ima precej izbire, cene v DE se začnejo tam nekje pri 250EUR. Dobi se še par drugih cenejših firm, tudi razne kitajske variante.
Nekaj časa je imel eno tako zadevo v ponudbi tudi Hofer ali Lidl, cena nekje pri 150EUR.
Nekaj časa je imel eno tako zadevo v ponudbi tudi Hofer ali Lidl, cena nekje pri 150EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Dami ::
Ubiquiti bo v kratkem predstavil novo generacijo kamer. Če se ti ne mudi, priporočam da počakaš še kak teden.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
windigo ::
Dami, hvala za tale link na Ubiquiti, bi jih sicer zgrešil, cene pa so vidim precej kitajske, pa dostopno tudi tukaj, brez zabav s carino in pošiljanjem. Bodem pa seveda počakal na novo generacijo kamer.
Dami ::
Nove UVC kamere so eno razočaranje, tak bom moral iskati drugje. Rabim pa eno zunanjo za nazdor dvorišča in ceste ter 2 zunanji wideangle (skoraj nujno da je dome).
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wifi router s POE porti (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9824 (6802) | rdecaluc |
» | Wi fi kamere in wifi anteneOddelek: Omrežja in internet | 971 (707) | fikus_ |
» | Videonadzor kako in kaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13962 (10313) | starfotr |
» | Spletna kamera prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4205 (3451) | Egii |
» | Katero kamero kupitiOddelek: Kaj kupiti | 5277 (4116) | Gwanaroth |