Forum » Programska oprema » IE11 zaščita za .jsp
IE11 zaščita za .jsp

daksk ::
Živjo!
Prosim za pomoč. Na internetu poskušam vnesti podatke za subvencije za kmetijstvo. Lani mi je ratalo, letos pa sem menjal comp, in so šle z njim tudi nastavitve..
Torej: za vnos podatkov je potrebno odpreti nek program v Java, ko pa želim to narediti(vmes je potrebno dodati digitalno potrdilo), mi napiše "your security settings have blocked a self signed application from running".
Sem probal dati zaščito na najnižjo stopnjo v IE11, sem ga tudi odprl v načinu "brez dodatkov", ki naj bi imel izklopljene zaščite...
Prosim za nasvet, če kdo ve kako to rešiti. Hvala!
PS: mora pa bit v IE!
Prosim za pomoč. Na internetu poskušam vnesti podatke za subvencije za kmetijstvo. Lani mi je ratalo, letos pa sem menjal comp, in so šle z njim tudi nastavitve..
Torej: za vnos podatkov je potrebno odpreti nek program v Java, ko pa želim to narediti(vmes je potrebno dodati digitalno potrdilo), mi napiše "your security settings have blocked a self signed application from running".
Sem probal dati zaščito na najnižjo stopnjo v IE11, sem ga tudi odprl v načinu "brez dodatkov", ki naj bi imel izklopljene zaščite...
Prosim za nasvet, če kdo ve kako to rešiti. Hvala!
PS: mora pa bit v IE!

kloko ::
Jaz sem podobno težavo rešil s tem, da v nastavitvah od Jave dal izjemo za stran, s katere se odpira Java izdelek.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalni certifikat SIGENCAOddelek: Programska oprema | 9289 (3865) | Yossarian |
» | Digitalno potrdilo - SIGENCA, problemOddelek: Pomoč in nasveti | 9076 (6840) | fulgur |
» | Gmail ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1486 (1304) | piskotek114 |
» | router- interneta niOddelek: Omrežja in internet | 2422 (2034) | ultimated4 |
» | Odprtje nove strani z javascript brez menija, statusne vrstice in naslovne vrstice. LOddelek: Izdelava spletišč | 2169 (1889) | mte |