Forum » Pomoč in nasveti » ipad prenos podatkov pomoč
ipad prenos podatkov pomoč
yyyeb ::
Pozdrav. Ravno sem presedlal iz android tablic na ipad. Nekako mi je znanstvena fantastika(kaj komplicirajo) naložit filme, glasbo, podatke... iz računalnika na ipad. Pri androidu si samo kopiral in prilepil. Tukaj pa moraš uporabljati itunes, ki mi ne gre in ne gre. Nekaj delam narobe, poleg tega so vsa navodila na netu nejasna, hitra ali pa imajo starejše itunse. Kaj moram najprej naredit? Na PC mi niti ne pokaže, da imam priklopljen z USB-jem ipad.
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.
drvo ::
Naloži si vlc ali hd player pro in si lahko brez težav preneseš film iz računalnika na tablico. Brez itunesa. Vlc je zastonj, hd pa je zastojnska ali plačljiva verzija ki stane okoli 1,5€.
ok, sem naložil HD player ampak kako se prenašajo filmi?
drvo ::
V zgornjem levem kotu imaš znak za wifi signal. Stisneš tega in prideš pod wi-fi transfer in ti pokaže ip spletne strani. Greš v brsklalniku na rač. na to stran. Tam ti da opcijo izberi datoteko in tam poiščeš film in potem stisneš submit. Potem ti pač nekaj časa nalaga film na tablico(odvisno od velikosti), ko konča lahko levo zgoraj stisneš ikono video in tam imaš filme, ki si si jih naložil.(isto si lahko nalagaš glasbo. Pri hd playerju ti zastonjska verzija ne predvaja vseh formatov. Postopek pri vlc je praktično enak.
Ampak vedno nimaš na razpolago wifi. jaz poskušam z USB kablom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | chromecast 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13600 (8496) | lojzze1 |
» | IOS ali Android na tablici?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3045 (2398) | matobeli |
» | kako streamati video iz računalnika na telefon?Oddelek: Programska oprema | 1537 (1300) | HeiJack |
» | Kupil bi tablico a sem v dvomih? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 22186 (20735) | Keyser Soze |
» | Apple iPad kompatibilnostOddelek: Mobilne tehnologije | 7338 (6843) | MedusasPath |