Forum » Pomoč in nasveti » Pregrevanje prenosnika Hp DV6
Pregrevanje prenosnika Hp DV6
Teemo ::
Pozdravljeni!
Imam laptop HP DV6-1360em, ki se mi (mislim da) pregreva.
Ko je nekaj časa prižgan (recimo že po eni uri) se začne dogajat, da obe jedri CPUja delata s 100% tudi če je prižgan samo firefox z 1 zavihkom, ali je predvajan film v VLCju.
Računalnik se tudi precej segreje (na otip) in postane skoraj neodziven oziroma zelo počasen.
Najprej sem pomislil na virus (CPU 100%), ampak se mi tudi po formatu zadeva ni niti malo spremenila.
Kakšna ideja/predlog?
hvala vam že vnaprej!
lp,
Teemo
Imam laptop HP DV6-1360em, ki se mi (mislim da) pregreva.
Ko je nekaj časa prižgan (recimo že po eni uri) se začne dogajat, da obe jedri CPUja delata s 100% tudi če je prižgan samo firefox z 1 zavihkom, ali je predvajan film v VLCju.
Računalnik se tudi precej segreje (na otip) in postane skoraj neodziven oziroma zelo počasen.
Najprej sem pomislil na virus (CPU 100%), ampak se mi tudi po formatu zadeva ni niti malo spremenila.
Kakšna ideja/predlog?
hvala vam že vnaprej!
lp,
Teemo
Silvo ::
Odpri prenosnik, spihaj ventilator, ter nanesi novo pasto.
Lp, s
Lp, s
Silvo
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()
Teemo ::
Sem se bal takega odgovora... :)
nekaj sem že gledal da bi ga odpiral, ampak se mi tale DV6 zdi na pol znanstvena fantastika za razstavljat (oz. kasneje nazaj skupi dat)
Je to edini očiten vzrok težave, ali bi lahko bilo še kaj drugega vzrok?
nekaj sem že gledal da bi ga odpiral, ampak se mi tale DV6 zdi na pol znanstvena fantastika za razstavljat (oz. kasneje nazaj skupi dat)
Je to edini očiten vzrok težave, ali bi lahko bilo še kaj drugega vzrok?
Silvo ::
Žena ima enakega in sem ga po 5 ih letih moral
odpreti in spucati,ker je bil res zabasan z prahom.
Zdaj dela ko urca:)
odpreti in spucati,ker je bil res zabasan z prahom.
Zdaj dela ko urca:)
Silvo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z zagonom prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1025 (834) | Mendos |
» | HP pavilion dv6 3060em se ne zažene...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2017 (1871) | Real_Madrid |
» | VentilatorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2191 (1653) | Anney |
» | Nakup HP Pavilion dv6Oddelek: Kaj kupiti | 1439 (1264) | hexor |
» | prenosnik toshiba lc550 11c vs hp pavilion dv7Oddelek: Kaj kupiti | 1999 (1835) | Anton |