Forum » Programska oprema » Program za montažo glasbenih videospotov
Program za montažo glasbenih videospotov
atalanta ::
Sem novinec na tem področju, pravkar preizkusil Windows Movie Maker in YouTube Movie Maker, pa mi noben ne omogoča montaže na sledeč način:
1. Posnamem nekaj različnih filmčkov glasbene skupine, vsakega v trajanju celotne pesmi.
2. V editor naložim pesem in vse video posnetke, vsakega v svojo vrstico.
3. Vsak videoposnetek sinhroniziram z začetkom pesmi.
4. Skozi pesem samo nastavim preklope med "kamerami," torej določim v katerem trenutku se naj video preklopi na drug track.
To je praktično vse kar rabim - razen podpore različnim formatom, zanesljivega delovanja in enostavne uporabe.
Kateri program priporočate?
1. Posnamem nekaj različnih filmčkov glasbene skupine, vsakega v trajanju celotne pesmi.
2. V editor naložim pesem in vse video posnetke, vsakega v svojo vrstico.
3. Vsak videoposnetek sinhroniziram z začetkom pesmi.
4. Skozi pesem samo nastavim preklope med "kamerami," torej določim v katerem trenutku se naj video preklopi na drug track.
To je praktično vse kar rabim - razen podpore različnim formatom, zanesljivega delovanja in enostavne uporabe.
Kateri program priporočate?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Movie Maker nadležen problemOddelek: Programska oprema | 1794 (1666) | Drekcpekc |
» | DVD: Kaj je zvok, kaj slika?Oddelek: Zvok in slika | 1422 (1292) | Penderecki |
» | da bi na pesmi bil moj glasOddelek: Zvok in slika | 1321 (1173) | Fatboyslim |
» | video editOddelek: Zvok in slika | 1213 (1141) | Loaded |
» | ali je možno iz avi filma odstraniti poljski dubbing?Oddelek: Zvok in slika | 1684 (1434) | gumby |