Forum » Pomoč in nasveti » Nakup ebay preko firme pomoč
Nakup ebay preko firme pomoč
sodjdobe ::
Pozdravljeni!
Preko ebay-a želim kupit neko stvar preko firme....torej, povem prodajalcu davčno številko in plačam artikel brez Mwst. Zanima me, če mi lahko nekdo napiše, kako bi jaz vprašal prodajalca kako poteka takšen nakup (kdaj odbije davek in kdaj mu sporočim davčno številko). Razumem nemško, ne znam pa formirati nekega logičnega vprašanja, sploh pri teh "strokovnih" besedah.
Hvala
Preko ebay-a želim kupit neko stvar preko firme....torej, povem prodajalcu davčno številko in plačam artikel brez Mwst. Zanima me, če mi lahko nekdo napiše, kako bi jaz vprašal prodajalca kako poteka takšen nakup (kdaj odbije davek in kdaj mu sporočim davčno številko). Razumem nemško, ne znam pa formirati nekega logičnega vprašanja, sploh pri teh "strokovnih" besedah.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zaupnost davčne številkeOddelek: Loža | 13624 (8926) | Invictus |
» | Davčni nezavezanec in prejet računOddelek: Loža | 1637 (1391) | Miha 333 |
» | Kupovanje brez davka v ostalih državah EUOddelek: Loža | 5085 (4481) | Šimpanz |
» | Nakup stvari iz tujine - ItalijaOddelek: Pomoč in nasveti | 3407 (2899) | NSA Agent |
» | Davčna številka v bazi - vprašanje redundatnosiOddelek: Pomoč in nasveti | 14177 (13415) | gokky |