Forum » Mobilne tehnologije » Skupinski nakup Motorola Moto G (computeruniverse.de)
Skupinski nakup Motorola Moto G (computeruniverse.de)
pokerznik ::
Zdravo!
Najprej upam,da sem temo uvrstil pod pravilno rubriko :) . Kmalu (v naslednjem tednu ali dveh) bom iz nemške spletne trgovine (computeruniverse.de) naročil Motorolo moto G. Ker je poštnina relativno visoka, pozivam vse, ki bi v naslednjih 14 dneh kaj kupili iz te trgovine, da združimo nakup in si delimo poštnino. Če ste ZA seveda ;)
LP,
Žan :)
Najprej upam,da sem temo uvrstil pod pravilno rubriko :) . Kmalu (v naslednjem tednu ali dveh) bom iz nemške spletne trgovine (computeruniverse.de) naročil Motorolo moto G. Ker je poštnina relativno visoka, pozivam vse, ki bi v naslednjih 14 dneh kaj kupili iz te trgovine, da združimo nakup in si delimo poštnino. Če ste ZA seveda ;)
LP,
Žan :)
- spremenil: pokerznik ()
Runnagain ::
poekrznik, za ta denar, ki ga imajo v spletni štacuni, ti ga z amazona.co.uk pripeljejo skupaj s poštnino ceneje ali po isti ceni:
8G verzija s poštnino: 138.09 GBP = 166.437 EUR
16G verzija s poštnino: 165.35 GBP = 199.293 EUR
8G verzija s poštnino: 138.09 GBP = 166.437 EUR
16G verzija s poštnino: 165.35 GBP = 199.293 EUR
pokerznik ::
Runnagain, hvala, da si to omenil!
Nevem kako, ampak pozabil sem prečekirati britanski amazon. Ga bom naročil tam. Hvala še enkrat! :)
Nevem kako, ampak pozabil sem prečekirati britanski amazon. Ga bom naročil tam. Hvala še enkrat! :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moto G (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 165182 (55728) | c00L3r |
» | Nakupovanje prek AmazonOddelek: Omrežja in internet | 3600 (3381) | #000000 |
» | Čevlji, amazon.co.ukOddelek: Loža | 1990 (1556) | d0rK |
» | Kupovanje na AmazonuOddelek: Omrežja in internet | 4446 (4043) | JayKay |