Forum » Pomoč in nasveti » Poraba baterije pri telefonu
Poraba baterije pri telefonu
traxxas ::
Ne morem ugotoviti,kaj mi porablja baterijo pri tel. NOKIA LUMIA kljub temu,da je v mirovanju,izklopljen WIFI,GPS,nastavljeno na 2G in samo nekaj dodatnih aplikacij ,ki so blokirane.Pri tem se mi telefon tudi segreje.Pri kontroli baterije pa je poraba tudi 25%.S katerim programom lahko nadziram porabnike in jih po potrebi tudi izklopim?
Hvala kakršno koli pomoč
Hvala kakršno koli pomoč
cekr ::
nekaj se ti je zaciklalo. Resetiraj telefon.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
mitja73 ::
traxxas ::
Hvala.Bom poskusu mal kasneje.Sporočim rezultate
ma vsi podatki grejo rakom žvižgat.
ma vsi podatki grejo rakom žvižgat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: traxxas ()
dafon ::
Kaj mi porablja baterijo pod postavko označeno z okvirjem? Se da to izklopiti? Poraba baterije na telefonu se mi je namreč drastično povečala po zadnjem updatu sistema. Baterija mi zdrži v povprečju kakšen dan manj kot prej. Se da sistem obnoviti na prejšnjo posodobitev ali lahko zadevo rešim le z ponastavitvijo na tovarniške nastavitve?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dafon ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Phone - nekaj vprašanjOddelek: Mobilne tehnologije | 5001 (2970) | shadeX |
» | ASUS K73E, Ko baterija pade na cca 45% se računalnik izklopi ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2563 (2197) | sočan |
» | Anatomija baterije - Sony Ericsson Xperia ARC SOddelek: Mobilne tehnologije | 7713 (5616) | black ice |
» | SONY XPERIA SP - baterijaOddelek: Mobilne tehnologije | 2494 (2222) | clancy |
» | Težave z baterijo na novem prenosniku....Oddelek: Strojna oprema | 915 (851) | ynos |