Forum » Strojna oprema » Pokvarjen napajalnik
Pokvarjen napajalnik
ttommy ::
Zaradi česar se ponavadi pokvari napajalnik od računalnika? V kleti imam LC 420 watt napajalnik (sem zamenjal kolegu, ker se PC ni prižgal več) in me zanima, ali se ga da kako popraviti?
Gamer
klkkkkkkkkkk ::
Ker piše "LC" 420W
daj 30-35EUR za nov napajalnik pa neboš mel problemov
daj 30-35EUR za nov napajalnik pa neboš mel problemov
GA-990XA-UD3, FX 6300 4.6GHz, R9 270X, 8Gb Ram, 1TB, G-550W, Win7
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: klkkkkkkkkkk ()
ne za 20€ boš dobil en "crap"... da se ga usposobit vendar se ga nesplača.
kje živiš?
kje živiš?
solatko ::
FlyingBee - Nimajo vsi 50-60€ da bi kupili necrap napajalnik.
Fant naj raje pove, kaj bo gonil (sestava računalnika), pa bomo pol svetovali.
Napajalnika se ne splača popravljat.
Fant naj raje pove, kaj bo gonil (sestava računalnika), pa bomo pol svetovali.
Napajalnika se ne splača popravljat.
Delo krepa človeka
Kje sem omenil 50-60EUR?
Če je gonil LC 420W potem verjemi, da reicmo CS 430W ali bequiet 300W bo več kot preveč.
Če je gonil LC 420W potem verjemi, da reicmo CS 430W ali bequiet 300W bo več kot preveč.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: klkkkkkkkkkk ()
Kolegu crkuje računalnik, pa sumim, da je napajalnik. In ker imam enega crknjenega v kleti, me je pač zanimalo, če ima kdo izkušnje aka sam svoj mojster.
Lolega pa ima Athlon X2 4200 procesor in 8500GT grafično.
Lolega pa ima Athlon X2 4200 procesor in 8500GT grafično.
Gamer
trnvpeti ::
se da dobiti tudi za 20eur napajalnik(nov), in bo ustrezal
ce pa ne mores tocno dolociti, kaksen je ustrezen napajalnik, pol pa kupis nekaj zelo predimenzinarega, da pac padec ven iz neznanja
ce pa ne mores tocno dolociti, kaksen je ustrezen napajalnik, pol pa kupis nekaj zelo predimenzinarega, da pac padec ven iz neznanja
gddr85 ::
Odvisno al daš raje 20eur za psu pa pač vidš kolk časa bo delal, al daš pa ene 40-50eur z ene par let garancije pa si ziher da bo delal par let. Sej je isto, daš večkrat po mal dnarja al pa enkrat več dnarja. To each his own.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gddr85 ()
Blinder ::
ziher da bo delal par let?? mu boš ti vrnil denar, če se mu bo pokvaril po preteku garancije? pa se ukvarjal z pošiljanjem artikla za uveljavitev garancije, če se pokvari...
lc ima 2 leti garancije
lc ima 2 leti garancije
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
gddr85 ::
Ja sej, al kupiš spet novo robo za 20-30eur al pa daš dražjo zadevo pod rma (najbrž več kot 2 leti garancije). Je pa več možnosti da mu pocen roba prej crkne.
Ste se pa razpisali- mene je zanimalo, če se da popraviti, ne kakšnega kupiti. V svojo kišto sem pred tremi leti kupil enega za 20€ v Comshopu, pa še vedno dela.
Sem odprl pokvarjenega, pa me zanima, če je to normalno okrog tavelikih kondenzatorjev?
Sem odprl pokvarjenega, pa me zanima, če je to normalno okrog tavelikih kondenzatorjev?
Gamer
solatko ::
gddr85 - Po petih letih delovanja je crknilo več brandname napajalnikov, kot LC-jev, če so bili dovolj močni.
Problem je predvsem v tem, da se daje dražje napajalnike večinoma na vrhu zmogljivosti (400W namesto 500W) in so zato bolj obremenjeni. LC pa izračunaš na 500W - daš not 650 in dela na cca 60%-ih.
Problem je predvsem v tem, da se daje dražje napajalnike večinoma na vrhu zmogljivosti (400W namesto 500W) in so zato bolj obremenjeni. LC pa izračunaš na 500W - daš not 650 in dela na cca 60%-ih.
Delo krepa človeka
hojnikb ::
za štart lahko pogledaš, če je varovalka fuč. Sicer je pa lahko karkoli. Iz tiste slike lahko samo ugibamo.
#brezpodpisa
Spajky ::
Tista bela stvar je beli silikon za fixiranje delov IMHO ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Qcube ::
Se ne splača popravljat razen če znaš sam oz. samo če si želiš kaj novega naučiti. Če plačaš nekomu da ti popravi bo cifra verjetno taka da bi lahko par let poceni napajalnike kupoval...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upgrade pcja? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13875 (10500) | gddr85 |
» | Nakup nova/rabljene grafične karticeOddelek: Kaj kupiti | 4442 (3492) | m0LN4r |
» | 580W napajalnik dovolj?Oddelek: Strojna oprema | 5376 (4406) | krispe |
» | Nov komp od 400€- 500€Oddelek: Kaj kupiti | 2038 (1754) | mtosev |
» | nov racunalnik po komponentahOddelek: Kaj kupiti | 2737 (2101) | dela |