Forum » Programska oprema » Program
Program
voyocelje ::
Zanima me če kupim nek knjigovodski program aktiviram ga z aktivacijsko kodo naj bi bila enouporabniška licenca ali si lahko naložim ta program recimo na dva računalnika?
Hvala
Hvala
Izbeglica ::
Odvisno, kako si "enouporabniško licenco" licenco tolmači proizvajalec SW. Lahko to pomeni en uporabnik na enem workstationu ali pa en uporabnik na N workstationih. Navadno gre sicer za prvo opcijo.
Varianta pri tem programu je tudi da dobiš program naložen na USB ključu in ga uporabljaš tudi na terenu deluje tudi brez internetne povezave kako pa je v tem primeru?
Licenca je res samo za en računalnik a to pomeni če ga naložim še na drug računalnik da ne bo delal?
Kaj menite o tem ima kdo izkušnje?
Hvala
Kaj menite o tem ima kdo izkušnje?
Hvala
Tukaj je tako da sem si sedaj naložil DEMO varianto ko pa mi firma pošlje aktivacijsko kodo jo vpišem v ta program.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft Office 2019 Home&Business SloOddelek: Programska oprema | 7376 (5955) | Han |
» | Par vprašanj glede Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1103 (740) | ToniT |
» | Original Office 2010 ?Oddelek: Programska oprema | 7398 (6908) | Zheegec |
» | Inšpektor za programsko opremoOddelek: Programska oprema | 2639 (2639) | Daedalus |
» | Sprememba Product KeyaOddelek: Pomoč in nasveti | 1130 (1069) | M@73Y |