Forum » Pomoč in nasveti » Tiskalnik Epson-prazna kartuša
Tiskalnik Epson-prazna kartuša
Dajarra ::
Lp.
Ko sem kupoval printer sem nalašč kupil Epsona, ker lahko menjaš samo črno kartušo. 2 leti je bilo vse ok, nakar mi piše da je kartuša prazna. Ok, sem mislill...kupil črno kartušo, prišel domov, jo vstavil..še vedno naj bi bile kartuše prazne. NAto sem ugotovil, da je prazna ena od treh barvnih ki so še notri.
Kolikor sem bral..Epson ne dovoli printat niti črno, če so barvne kartuše prazne. Še več, tudi skenirat ne moreš. WTF?
Je kdo obšel to težavo? Ker sem itak že 15 evrov vrgel v smeti s kupovanjem črne kartuše, ne bom pa kupil še 2 barvni sedaj..
Hvala.
Ko sem kupoval printer sem nalašč kupil Epsona, ker lahko menjaš samo črno kartušo. 2 leti je bilo vse ok, nakar mi piše da je kartuša prazna. Ok, sem mislill...kupil črno kartušo, prišel domov, jo vstavil..še vedno naj bi bile kartuše prazne. NAto sem ugotovil, da je prazna ena od treh barvnih ki so še notri.
Kolikor sem bral..Epson ne dovoli printat niti črno, če so barvne kartuše prazne. Še več, tudi skenirat ne moreš. WTF?
Je kdo obšel to težavo? Ker sem itak že 15 evrov vrgel v smeti s kupovanjem črne kartuše, ne bom pa kupil še 2 barvni sedaj..
Hvala.
Grega_K ::
Skeniraš lahko preko orodja, ki je vgrajeno v Windows, glede tiskanja pa nisem prepričan.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopija kartuš znamke Pelikan - EPSONOddelek: Pomoč in nasveti | 2129 (1657) | SkyEye90 |
» | CANON multifunkcijska naprava PIXMA MP250Oddelek: Strojna oprema | 1080 (961) | cang |
» | Epson in "prazne" kartušeOddelek: Pomoč in nasveti | 3161 (2543) | janjaaaa |
» | Kateri tiskalnik/multifunkcijsko napravo kupitiOddelek: Kaj kupiti | 3414 (3264) | Karen |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3915 (3339) | TheJack |