Forum » Mobilne tehnologije » Slušalke z mikrofonom
Slušalke z mikrofonom
Aphanisis ::
Rad bi kupil ene budget slušalke z mikrofonom in sem naletel na te: http://www.topsolutions.si/Slusalke_z_m...
Na spletni strani piše, da so prilagojene z nekatere telefone, med njimi pa ni Motorole. Imam Mootorolo Moto G in me zanima, če bodo te slušalke z mikrofonom omogočale klicanje na omenjenem telefonu? Najbrž le tista tipka za sprejem klica, ki je na slkušalkah ne bo delovala?
Če ima kdo kakšen predlog za budget slušalke z mikrofonom do nekje 15€, se priporočam.
Hvala za pomoč!
Na spletni strani piše, da so prilagojene z nekatere telefone, med njimi pa ni Motorole. Imam Mootorolo Moto G in me zanima, če bodo te slušalke z mikrofonom omogočale klicanje na omenjenem telefonu? Najbrž le tista tipka za sprejem klica, ki je na slkušalkah ne bo delovala?
Če ima kdo kakšen predlog za budget slušalke z mikrofonom do nekje 15€, se priporočam.
Hvala za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z mikrofonom iz slušalkOddelek: Pomoč in nasveti | 1058 (968) | legokocka |
» | naglavne slušalke 2,5mmOddelek: Pomoč in nasveti | 3436 (3178) | crack_rack |
» | Telefon z izjemno dobrim signalomOddelek: Mobilne tehnologije | 4531 (3823) | koyotee |
» | Kje kupiti wireless slusalke z mikrofonom???Oddelek: Kaj kupiti | 5776 (4105) | sheldon |
» | Blue tooth slušalke za PCOddelek: Pomoč in nasveti | 2315 (2208) | Boomer1911 |