Forum » Loža » Kaj je s to otročjostjo/obnašanjem?
Kaj je s to otročjostjo/obnašanjem?
menjalnik ::
Praktično vsak dan v družbi slišim besedo, da je nekdo otročji. S tem vsi ciljajo na obnašanje, tudi meni so to že rekli, priznam!
Torej, opazil sem da s to besedico označujejo predvsem simpatične ljudi, ki so polni življenja, vedno dobre volje in zmeraj za heceS to oznako pa označujejo soljudi predvsem resni, zategnjeni ljudje Kaj pravite na to? Kje je meja zajebancije sploh, preden te označijo za "otroka"?
Torej, opazil sem da s to besedico označujejo predvsem simpatične ljudi, ki so polni življenja, vedno dobre volje in zmeraj za heceS to oznako pa označujejo soljudi predvsem resni, zategnjeni ljudje Kaj pravite na to? Kje je meja zajebancije sploh, preden te označijo za "otroka"?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadaljevanje zgodbe o gensko spremenjenih dvojčicah in zakaj ju ne bi smeli dobitiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11863 (7835) | SaXsIm |
» | Odkrit Higgsov bozon! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 20444 (13009) | sprasujem |
» | Nov preboj na področju kvantnih računalnikovOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5726 (4362) | Highlander |
» | RAVE vs TECHNOOddelek: Sedem umetnosti | 3499 (2977) | Tr0n |