Forum » Šola » Seminarska naloga (refleksija kjige) za sociologijo
Seminarska naloga (refleksija kjige) za sociologijo
rocoloco64 ::
Pozdravljeni,
a mi je kdo pripravljen pomagati pri seminarski nalogi za izbirni predmet sociologija, in sicer gre za refleksijo neke krajše knjige, znanstvene monografije. Torej, gre za samo nabijanje svojih lastnih mnenj in ugotovitev o knjigi.
Ima morda kdo kakšen primer take seminarske, ali pa jo je pripravljen proti plačilu izdelati? Sam sem študent čisto druge smeri, in tudi čas me preganja.
lp
a mi je kdo pripravljen pomagati pri seminarski nalogi za izbirni predmet sociologija, in sicer gre za refleksijo neke krajše knjige, znanstvene monografije. Torej, gre za samo nabijanje svojih lastnih mnenj in ugotovitev o knjigi.
Ima morda kdo kakšen primer take seminarske, ali pa jo je pripravljen proti plačilu izdelati? Sam sem študent čisto druge smeri, in tudi čas me preganja.
lp
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Pisanje diplomske in povzetki ze napisanega? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 22878 (6012) | guestalison9 |
| » | Zahteva profesorja po skeniranju knjigeOddelek: Šola | 1811 (1414) | MisterR |
| » | SeminarskaOddelek: Šola | 1124 (974) | kow |
| » | seminarskaOddelek: Loža | 1399 (1204) | gzibret |
| » | Seminarska naloga: Ravnovesje v Keynesovem modeluOddelek: Šola | 1262 (1190) | Ziga Dolhar |