Forum » Šola » Seminarska naloga (refleksija kjige) za sociologijo
Seminarska naloga (refleksija kjige) za sociologijo
rocoloco64 ::
Pozdravljeni,
a mi je kdo pripravljen pomagati pri seminarski nalogi za izbirni predmet sociologija, in sicer gre za refleksijo neke krajše knjige, znanstvene monografije. Torej, gre za samo nabijanje svojih lastnih mnenj in ugotovitev o knjigi.
Ima morda kdo kakšen primer take seminarske, ali pa jo je pripravljen proti plačilu izdelati? Sam sem študent čisto druge smeri, in tudi čas me preganja.
lp
a mi je kdo pripravljen pomagati pri seminarski nalogi za izbirni predmet sociologija, in sicer gre za refleksijo neke krajše knjige, znanstvene monografije. Torej, gre za samo nabijanje svojih lastnih mnenj in ugotovitev o knjigi.
Ima morda kdo kakšen primer take seminarske, ali pa jo je pripravljen proti plačilu izdelati? Sam sem študent čisto druge smeri, in tudi čas me preganja.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pisanje diplomske in povzetki ze napisanega? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 21569 (4703) | guestalison9 |
» | Zahteva profesorja po skeniranju knjigeOddelek: Šola | 1720 (1323) | MisterR |
» | SeminarskaOddelek: Šola | 1052 (902) | kow |
» | seminarskaOddelek: Loža | 1295 (1100) | gzibret |
» | Seminarska naloga: Ravnovesje v Keynesovem modeluOddelek: Šola | 1136 (1064) | Ziga Dolhar |