» »

Anketa o vedenju potrošnikov pri nakupovanju sadja in zelenjave

Anketa o vedenju potrošnikov pri nakupovanju sadja in zelenjave

petz3 ::

Živjo!

Na Fakulteti za družbene vede pripravljam diplomsko nalogo o vedenju potrošnikov pri nakupovanju sadja in zelenjave. Poskušala bom ugotoviti, kako je nakupno vedenje povezano z demografskimi dejavniki (spol, starost, št. oseb v gospodinjstvu, število otrok v gospodinjstvu itd.).
V ta namen bom izvedla tržno raziskavo. Anketiranje že poteka na nekem drugem forumu, ampak so do sedaj vprašalnik, kot sem predvidevala, v glavnini izpolnile predstavnice nežnejšega spola.
Zato se obračam še na tale forum (ki ga sem ter tja, za reševanje kompjuterskih zagat, uporabljam tudi jaz:)) z upanjem, da se boste našli moški, ki mi boste pri raziskavi pomagali in si vzeli 5 minut ter rešili vprašalnik. Sodelovanje je anonimno. Podatke, ki jih bom pridobila z vprašalnikom, bom uporabila izključno v svoji diplomski nalogi.

POVEZAVA DO ANKETE: https://www.1ka.si/a/37137

Za vašo pomoč se že vnaprej najlepše zahvaljujem!
Lep pozdrav,
Petra

P.S. Hvaležna vam bom, če boste vprašalnik posredovali še kakemu sorodniku, prijatelju, če pa imate v bližini slučajno kakega starejšega gospoda (starejšega od 76 let), ki bi bil voljan rešit vprašalnik, bo pa sploh super:D!

Gavran ::

:D
Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.

Dragi fantje,

hvala tistim, ki ste se potrudili in rešili, ostale pa še enkrat prosim za pomoč, saj je odziv precej slab:(

tudi če 1x mesečno nakupujete ali morda nikoli, so ti podatki zame zelo pomembni. Ne pričakujem, da kar naprej nakupujete in vihtite kuhalnico (nekateri od vas pač- srečne vaše doma)

LP

crniangeo ::

Načeloma vse lepo in prav, samo smo utrujeni od vseh teh anket.. Čim nekdo omeni anketo, mamo temo pred očmi :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

LJ4L ::

Evo sem se odločil, da rešim že tretjo anketo danes. Zanimivo kako te lahko neznanci tako zaposlijo :))
LP from LJ

Hvala fantje, tole je bilo pa čisto nekaj drugega..V zadnjih 24h ste močno povedli:D
Vem ja, crniangeo, kako je z anketami. Ta vsaj ni telefonska, ko te zahakljajo, ko imaš najmanj časa in ne veš, če bo sploh kdaj konec..
LJ4L, cenim. Po drugi strani..si vsaj zaposlen:)! Hec.. res hvala za pomoč.

francek1 ::

Tak, rešu...zdaj pa jabolko pojest.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kratka anketa (5 min)

Oddelek: Šola
183745 (2905) Machete
»

Vprašalnik za diplomo

Oddelek: Šola
91549 (1249) St235
»