Forum » Loža » Anketa: Analiza slovenskega trga ocesne optike; anketa
Anketa: Analiza slovenskega trga ocesne optike; anketa
quarx ::
Pozdravljeni,
v okviru diplomske naloge opravljam analizo slovenskega trga ocesne optike. V ta namen sem razvil kratek spletni vprasalnik o dioptrijskih, soncnih ocalih ter kontaktnih lecah. Prosim, ce si lahko vzamete 5-8 min casa in vprasalnik izpolnite.
Trenutno mi primanjkuje predvsem starejsih od 35 let (vendar ste dobrodosli vsi!). Do sedaj je anketo izpolnilo ze vec kot 800 ljudi. S svojim sodelovanjem boste odlocilno prispevali h kakovosti raziskave.
Hvalezen bi bil tudi, ce bi link do ankete posredovali svojim prijateljem, znancem, sorodnikom..
Povezava do spletne ankete
Najlepsa hvala in lep pozdrav,
Jernej
v okviru diplomske naloge opravljam analizo slovenskega trga ocesne optike. V ta namen sem razvil kratek spletni vprasalnik o dioptrijskih, soncnih ocalih ter kontaktnih lecah. Prosim, ce si lahko vzamete 5-8 min casa in vprasalnik izpolnite.
Trenutno mi primanjkuje predvsem starejsih od 35 let (vendar ste dobrodosli vsi!). Do sedaj je anketo izpolnilo ze vec kot 800 ljudi. S svojim sodelovanjem boste odlocilno prispevali h kakovosti raziskave.
Hvalezen bi bil tudi, ce bi link do ankete posredovali svojim prijateljem, znancem, sorodnikom..
Povezava do spletne ankete
Najlepsa hvala in lep pozdrav,
Jernej
quarx ::
Se to; a mi lahko svetujete na katerih forumih, spletnih straneh ali chatih bi lahko prisel do starejsih od 40 ali 45 let, ki bi mi lahko pomagali pri izpolnjevanju ankete?
Hvala & LP
Jernej
Hvala & LP
Jernej
koyotee ::
rtvslo, 24ur, ...
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kratka anketa (5 min)Oddelek: Šola | 3700 (2860) | Machete |
» | Anketa o vedenju potrošnikov pri nakupovanju sadja in zelenjaveOddelek: Šola | 1042 (822) | francek1 |
» | Anketa za psihologijoOddelek: Šola | 1320 (1106) | IceBit |
» | Zelo kratka anketa o asociacijahOddelek: Loža | 1102 (870) | tsh2 |
» | AnketaOddelek: Loža | 859 (821) | explorer |