Forum » Programska oprema » Ni Zvoka
Ni Zvoka
Toxic ::
Lp!
Danes se mi je pokvarila zvočna kartica in trenutno nimam zvoka. Sem naložil drivere (realtek) za matično kero imam, a mi vseeno kaže da ni priključenih zvočnikov ali slušalke, stare creativove drivere pa nemorem zbrisat ker ko kliknem v nadzorni plošči na njih da jih naj zbriše se ne zgodi nič, ko pa drugič kliknem pa izpiše da naj počakam da se odstranjevanje konča. Kaj bi lahko storil?
Hvala
Danes se mi je pokvarila zvočna kartica in trenutno nimam zvoka. Sem naložil drivere (realtek) za matično kero imam, a mi vseeno kaže da ni priključenih zvočnikov ali slušalke, stare creativove drivere pa nemorem zbrisat ker ko kliknem v nadzorni plošči na njih da jih naj zbriše se ne zgodi nič, ko pa drugič kliknem pa izpiše da naj počakam da se odstranjevanje konča. Kaj bi lahko storil?
Hvala
Toxic ::
Formatiral sem računalnik in mi še vedno isto kaže.... kaka ideja, ker jaz nimam več nobene?
Han ::
Si odstranil Creative zvočno iz osnovne plošče, v biosu aktiviral onboard zvočno in preklopil zvočnike v pravi izhod?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tronote m85 zvokOddelek: Zvok in slika | 8211 (2400) | simongrega |
» | Ni zvoka / FM2 / RealtekOddelek: Zvok in slika | 1392 (1238) | m0LN4r |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6876 (4585) | Mikec17 |
» | Zvočna kartica Genius Sound maker value 5.1 problemOddelek: Zvok in slika | 3609 (2404) | Riff |
» | Mediaforte 5.1Oddelek: Zvok in slika | 897 (776) | CaqKa |