Forum » Loža » Zvočna izolacija
Zvočna izolacija
dec33 ::
Imam težavo.
Živim doma, imamo manjšo pritlično hišo, starši pa imajo sobo nasproti moje in nimam zato prav nobene zasebnosti. Ne morem imeti obiskov, kaj šele punce, če govorim po telefonu pa se tudi praktično vse sliši.
Ima kdo kakšen predlog kaj bi se dalo narediti?
Razmišljal sem o tem, da bi namontiral kakšna zvočno izolacijska vrata (dvomim da bi kaj bistveno pomagalo), zraven pa bi v bližini postavil še visoko omaro tako, da bi imel praktično dvojno steno, kar pa mislim, da bi funkcioniralo.
Hvala vsem
Živim doma, imamo manjšo pritlično hišo, starši pa imajo sobo nasproti moje in nimam zato prav nobene zasebnosti. Ne morem imeti obiskov, kaj šele punce, če govorim po telefonu pa se tudi praktično vse sliši.
Ima kdo kakšen predlog kaj bi se dalo narediti?
Razmišljal sem o tem, da bi namontiral kakšna zvočno izolacijska vrata (dvomim da bi kaj bistveno pomagalo), zraven pa bi v bližini postavil še visoko omaro tako, da bi imel praktično dvojno steno, kar pa mislim, da bi funkcioniralo.
Hvala vsem
bluefish ::
Omara kot taka ne bi nudila konkretnejše izolacije. Drugo seveda, če je namenjena oblačilom.
Poleg omare, ki bo verjetno pripomogla pri izolaciji zvoka bom dal še ena zvoč. izolacijska vrata samo ne vem katera.
Highlag ::
K zmanjšanju prenosa zvoka pomagajo tudi tesnila na vratih.
Never trust a computer you can't throw out a window
Invictus ::
Najbolj pomaga če se odseliš ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
K zmanjšanju prenosa zvoka pomagajo tudi tesnila na vratih.
Tudi ja, hvala.
Najbolj pomaga če se odseliš ...
Ko bo prišel čas za to sigurno :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dec33 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup novih oken (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 112531 (15904) | BCSman |
» | Nakup starega stanovanjaOddelek: Loža | 9108 (6097) | genesiss |
» | Zamrzovalna omara - pretakanje in nonstop delovanjeOddelek: Loža | 9295 (8585) | Boskox |
» | Ogrevanje.Oddelek: Znanost in tehnologija | 5978 (3923) | energetik |
» | izolacija okenOddelek: Loža | 3307 (3103) | Oxford |