Forum » Pomoč in nasveti » hp pavilion 17
hp pavilion 17
anej123 ::
Pozdravljeni
Na prenosniku hp pavilion 17 sem naložil windows 7 in imam težavo s interneto piše da nin na voljo nobenA povezava.
kAJ NAREDITI? (VSE SEM ŽE PROBAL A NIČ)
Na prenosniku hp pavilion 17 sem naložil windows 7 in imam težavo s interneto piše da nin na voljo nobenA povezava.
kAJ NAREDITI? (VSE SEM ŽE PROBAL A NIČ)
Kurzweil ::
...če pa slučajno ne veš kaj imaš, pa predlagam da uporabiš kakšen program za zaznavanje strojne opreme, recimo eden od takšnih je CPU-ID.
Sicer bi zadostovalo, če daš gor gonilnike/driverje, ki si jih hipotetično dobil zraven, ampak osebno bi ti predlagal, kar ti je že hojnikb, da snameš zadnje driverje, da bodo up to date.
Sicer bi zadostovalo, če daš gor gonilnike/driverje, ki si jih hipotetično dobil zraven, ampak osebno bi ti predlagal, kar ti je že hojnikb, da snameš zadnje driverje, da bodo up to date.
Hayabusa ::
Hp pavilion 17 modelov je en kup, google search ponudi vsaj 3.
Očitno je prenosnik zanič, ČE SI RES PROBAL VSE !
VSE SEM ŽE PROBAL A NIČ)
Očitno je prenosnik zanič, ČE SI RES PROBAL VSE !
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Duhec ::
Na koncu bo spet rezultat, da je možen install kao samo Win8 sistem.
Daj še malo moči iz sebe in napiši vsaj točen model hp paviliona 17, katere Win7 imaš to ali original ali čungalunga ?
in beri:
Pomoč - windows 7 driverji
novi hp prenosnik
Daj še malo moči iz sebe in napiši vsaj točen model hp paviliona 17, katere Win7 imaš to ali original ali čungalunga ?
in beri:
Pomoč - windows 7 driverji
novi hp prenosnik
Silvo ::
Nisi napisal za kareri model točno gre.
Daj raje nekomu porihtati,ki se bolje spozna.
Daj raje nekomu porihtati,ki se bolje spozna.
Silvo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi laptop, sveža namestitev Win 10 x64 - težave pri posodabljanjuOddelek: Pomoč in nasveti | 774 (607) | Kapitan Jack |
⊘ | težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1481 (776) | Klemen11 |
» | Laptop z win ali brez?Oddelek: Kaj kupiti | 1429 (1024) | 737 |
» | Hp pavilion G7 ne podpira windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2107 (1889) | Control |
» | računalnik se resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 1579 (848) | detroit |