» »

Airsoft puška

Airsoft puška

retard ::

Pozdrav! že od malega so se mi zadopadle airsoft puške in pištole... pač se strelat. Pa mi starši niso hotli kupit tega... pa sm se odloču da si sam naredim eno airsoftko(čim močnejšo) da bi se mal igračkal... videl sem precej posnetkov na youtubu kako nardit airsoftko... najprej bi nardedu eno za začetek s pumpo za kolo (mal bl majhno kolesarsko pumpo in bi jo kar gor fiksirou) al pa še raje kar z CO2 bombicami pa me zanima kje se da dobit sprožilc za CO2 bombico https://www.google.si/search?q=co2+tla%... neki takega iščem pa če mi lahko kdo pove kje se da to dobit pa ne preveč drago in če obstaja kaka varianta da bi povezal več bombic skupaj (2 al 3 loh 4).

hvala in lp

vostok_1 ::

Razen, če ti je ustvarjanje hobi, ne se lotit tega. Kupi eno pa je. Z diy airsoftko vrjetno te bodo vsi mal čudno gledal, če že ne posmehovalno. Sicer, če je dobro narjena je sigurno kul faktor, ampak mislim, da nisi še tam.

[D]emon ::

Cene airsoft pusk so v zadnjih 15 letih konkretno padle; se spomnim se casov, ko si jih moral narociti iz tujine, ker se pri nas preprosto niso dobile, in si se lahko mimogrede skesiral za kar nekaj deset (pa tudi cez sto) tisocakov.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

iGO zemljevidi

Oddelek: Mobilne tehnologije
265970 (2320) klinker
»

nasveti glede lotanja

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
71571 (1322) mihec87
»

COD2 in COD4 zamrzneta.