Forum » Operacijski sistemi » Win XP inštalacija
Win XP inštalacija
Zlatoroh ::
HI!
Jst sm formatirov distk in začev z inštalacijho win xp,
ampak po nekaj trenutkih mi comp štekne sredi inštalacije.Včasih pride inštalacija dle.Imam original cd!
Imam 1000 celeron 256 ram g force 2.
A kdo ve v čem je problem!!!!!!
Jst sm formatirov distk in začev z inštalacijho win xp,
ampak po nekaj trenutkih mi comp štekne sredi inštalacije.Včasih pride inštalacija dle.Imam original cd!
Imam 1000 celeron 256 ram g force 2.
A kdo ve v čem je problem!!!!!!
- premaknil: ToniT ()
roCkY ::
Zakaj si formatirov? Kaj je blo narobe?
Umazan, spraskan CD? Probej na drugem računalniku prekopirat vsebino.
Preveri nastavitve diska in CD roma v biosu.
Povej kaj več.
Umazan, spraskan CD? Probej na drugem računalniku prekopirat vsebino.
Preveri nastavitve diska in CD roma v biosu.
Povej kaj več.
V-i-p ::
Imaš prazen disk in inštaliraš v dosu (z zagonsko disketo)? V tem primeru daj prej notri cd od win98 in v imeniku tools/oldmsdos zaženi smartdrv.exe, potem pa začni inštalacijo.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Sej vem kako inštalitat,sam ko sm na začetku inštalacije štekne setup.Disk sm formatirov zato kr je biv zapacan.Dolgo časa ga nism že formatirov.CD sm skopirov pa ni razlike.
Enkrat mi je ratal, sam sm inštalirov čez milenium sam k sm zalavfou comp je comp kr neki zmrznu!USAKIČ!Najprej miš pol tipkovnica!!CD ni spraskan.Kašne nastavitve?
Enkrat mi je ratal, sam sm inštalirov čez milenium sam k sm zalavfou comp je comp kr neki zmrznu!USAKIČ!Najprej miš pol tipkovnica!!CD ni spraskan.Kašne nastavitve?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zlatoroh ()
bf4ed ::
EEEEEEEEE fse wrong odgovori.
če si sprobal smartdrv.exe pa še vedno ne gre.
Pazi ZDAJ glupo foro!
Jaz sem gf2mx200 pri enemu, pri drugemu pa gf4mx440 vzel ven (z gf2mx400 kero mam pa jaz pa ni problemov), dal not drgugo grafično S3 Trio, pa inštalacija šla lepo naprej, ko konča pa prideš 1. v winXp pa menjaš grafično pa je.
To ni bilo na moji kišti.
če si sprobal smartdrv.exe pa še vedno ne gre.
Pazi ZDAJ glupo foro!
Jaz sem gf2mx200 pri enemu, pri drugemu pa gf4mx440 vzel ven (z gf2mx400 kero mam pa jaz pa ni problemov), dal not drgugo grafično S3 Trio, pa inštalacija šla lepo naprej, ko konča pa prideš 1. v winXp pa menjaš grafično pa je.
To ni bilo na moji kišti.
Jst nimam na compu nobeno stvar navito!
Tole forobom pa sprobov sliš se mal nemogoče sam compi so taki!
Tole forobom pa sprobov sliš se mal nemogoče sam compi so taki!
ToniT ::
Naredi tako, kot ti je svetoval bf4ed.
Tudi jaz sem sosedu lahko inštaliral windowse xp samo na tak način, da sem pri inštalaciji dal not drugo kartico in nato gf2.
Tudi jaz sem sosedu lahko inštaliral windowse xp samo na tak način, da sem pri inštalaciji dal not drugo kartico in nato gf2.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ToniT ()
bf4ed ::
Če vam jaz začnem pripovedovat kaj se vse dogaja z računalniki. Prave misterije, take glupe fore da ne moreš verjet.
OK bom probov.Amapak a ma kdo še kšno idejo?
Marija te računalniki in podobno! Jst mam Gforce mmx400
Marija te računalniki in podobno! Jst mam Gforce mmx400
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zlatoroh ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitev Win XpOddelek: Pomoč in nasveti | 1568 (1440) | Jana |
» | WIN XP INSTALL NUJNO!Oddelek: Operacijski sistemi | 1034 (919) | andrej |
» | počasen zagon winsov...Oddelek: Pomoč in nasveti | 987 (898) | Boky |
» | Kako inštaliram Win 2000 iz dosa.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1581 (1400) | segi |
» | W2K INSTALACIJAOddelek: Pomoč in nasveti | 1022 (975) | ABX |