» »

DD 2515 build

DD 2515 build

techsloth ::

Tule bom malo razkazal in se "pohvalil" glede tegale projekta zadnjih nekaj dni. Ker imamo tale teden počitnice, sem se odločil da gremo po woofer in ojačevalec za katerega sem se že dolgo dogovarjal. V ponedeljek sem šel iskat Digital Designs 2515 woofer in M1b ojačevalec. Dva dni po tem sem narisal načrt za škatlo in se lotil dela.

Iz 2cm iverke ki smo jo imeli doma sem naredil preprosto škatlo z portom. Stranice sem zatesnil z silikonom in jih pritrdil z vijaki. Z vbodno žago sem izredal odprtine za woofer, port in Priključke za žice. Kasneje sem vse skupaj sestavil in nesel v sobo.

Danes(četrtek) sem zjutraj dobil tudi napajalnik ki sem ga 2 dni prej naročil z ebaya. Napajalanik za server z močjo 1200w in 99A na 12V liniji me je prišel borih 35eur. Z multimetrom sem našel pine za prižig napajalanika. Na vsako linijo ,pa sem prilotal tudi 3x 6mm2 kable, ki sem jih imel doma. Te kable sem potem speljal v 16mm2 kabel ki gre v ojačevalec, iz tam pa gresta potem enaka kabla ki se razcepita na 2x 6mm2(2x 2ohm špula)

Na koncu sem vse skupaj zvezal v sobi(zaenkrat nimam avta). Moram reči da je napajalnik ZVER. Pri 40A toka je bil največji padec napetosti 0.01V! Prav tako ima 12.30V konstantne napetosti, ki pa jo bom, ko najdem prava pina povečal za 0.6V.

Spodaj je priloženih nekaj slik sistema. Zraven se vidi woofer od Z-5500 sistema, ki ga trenutno prodajam. Sam mislim kupit kakšen rabljen denon/yamaha reciever, doma pa že imam ene vintage zvočnike, ki jih bom priklopil gor.

Cel setup

Woofer - DD 2515

Ojačevalec - DD M1b

Specifikacije napajalnika

"Velika" pošast

Kakršnakoli mnenja so zelo dobrodošla, prav tako kritike :-)
Lp

P.s. v kratkem pridejo še kakšni videi ko woofer bolj testiram
  • spremenilo: techsloth ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naučimo se vstaviti sliko (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10922956 (206) JanBrezov
»

Izdelava mini hladilnika.

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
247934 (7412) krneki0001
»

Zahodna obala Amerike - 21 dni (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6313715 (10771) piskotk
»

Clippan sub?

Oddelek: Zvok in slika
151190 (939) techsloth
»

problem s ekranom

Oddelek: Strojna oprema
271164 (792) wave

Več podobnih tem