Forum » Programiranje » Linki - težava z Target v IE in Firefox
Linki - težava z Target v IE in Firefox
simimedi ::
Zdravo,
imam eno manjšo težavo. Link hočem odpirati v IFrame, ki sem ga nstavil na naslednji način:
Menu imam naprogramiran v CSS-ju
Torej, zgornja zadeva deluje BP v Chromu, v IE in FF pa odpre link v novem zavihku. Kaj sem spregledal?
Hvala za pomoč in LP
Simon
imam eno manjšo težavo. Link hočem odpirati v IFrame, ki sem ga nstavil na naslednji način:
<iframe id="prikaz" src="home.html" style="margin: 0 0 0 0; border:hidden" width="1000px" height="550px" scrolling="no" >Žal, vaš brskalnik ne podpira okvirjev</iframe> <a class="button1" href="../galerija/index.html" target="prikaz" style="border:hidden"></a>
Menu imam naprogramiran v CSS-ju
Torej, zgornja zadeva deluje BP v Chromu, v IE in FF pa odpre link v novem zavihku. Kaj sem spregledal?
Hvala za pomoč in LP
Simon
V bistvu ni nujna, a vseeno bi rad stvari prišel do konca, če ne zaradi drugega, zarad firbca, v katerem grmu tiči zajec.
Hvala
Hvala
Odgovor sem našel:
očitno id="name" deluje samo v Chromu. Dopolnil sem še z ukazom name="name" in sedaj deluje tudi v IE in FF.
Hvala in LP
Simon
očitno id="name" deluje samo v Chromu. Dopolnil sem še z ukazom name="name" in sedaj deluje tudi v IE in FF.
Hvala in LP
Simon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Tepeta" se IE in Mozilla? Jaz pa nastradam!Oddelek: Omrežja in internet | 1293 (786) | solatko |
» | getElementsByTagName ne dela v ChromuOddelek: Programiranje | 1673 (1411) | win64 |
» | Pošiljanje podatkov - Ajax (post) v php fileOddelek: Izdelava spletišč | 2677 (2500) | Lion29 |
» | Domača stran v Google ChromeOddelek: Izdelava spletišč | 1103 (908) | root987 |
» | okvir slikOddelek: Izdelava spletišč | 1482 (1407) | zoe |