Forum » Pomoč in nasveti » PayPal
PayPal
Pr1m3 ::
Imam eno vprašanje glede PayPala.
Hočem prodati eno stvar prek eBaya pa me zanima če prodaja ni mogoča prek PayPala če na tega nimaš vezane kartice?
Ker sem probal na .uk in .de ampak mi nikjer ni šlo oddati oglasa ker nimam vezane kartice na PayPal račun. Ko hočem oddati oglas gre vse lepo dokler tam ne izbiram metode plačila pa dam PayPal potem me pa takoj vrže tja da nimam kartice povezane z tem računom.
Drugače bi pa denar naprej rabil za nakup na ebay-u tako da ga ne mislim dvigovati iz PayPal računa.
Problem je pa da ne morem povezati kartice ker nimam ne Master Carda ne Vise.
Ali se da to kako narediti brez kartice ker nekoč je šlo ali?
LP
Hočem prodati eno stvar prek eBaya pa me zanima če prodaja ni mogoča prek PayPala če na tega nimaš vezane kartice?
Ker sem probal na .uk in .de ampak mi nikjer ni šlo oddati oglasa ker nimam vezane kartice na PayPal račun. Ko hočem oddati oglas gre vse lepo dokler tam ne izbiram metode plačila pa dam PayPal potem me pa takoj vrže tja da nimam kartice povezane z tem računom.
Drugače bi pa denar naprej rabil za nakup na ebay-u tako da ga ne mislim dvigovati iz PayPal računa.
Problem je pa da ne morem povezati kartice ker nimam ne Master Carda ne Vise.
Ali se da to kako narediti brez kartice ker nekoč je šlo ali?
LP
Tilen ::
What are the requirements to sell on eBay?
Zakaj si ne urediš predplačniške Vise? Dobi jo lahko vsak, brez rednih prihodkov.
Provide us with a valid credit card, debit card, or bank account information.
Zakaj si ne urediš predplačniške Vise? Dobi jo lahko vsak, brez rednih prihodkov.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Pr1m3 ::
Sem malo prečekiral pa če prav razumem je ta kartica razen tistih 5 EUR (za 4 leta) na začetku brezplačna?
Ker pri NLB take kartice nimajo , se pri vseh višja članarina plačuje kar pa se mi nebi splačalo.
Pa je problem če imam račun pri NLB pa si to Viso pri NKBM naredim?
LP
Ker pri NLB take kartice nimajo , se pri vseh višja članarina plačuje kar pa se mi nebi splačalo.
Pa je problem če imam račun pri NLB pa si to Viso pri NKBM naredim?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 780603 (4399) | mgermo |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 138222 (18186) | igi82m |
» | Odprtje PayPall accounta na firmo...Oddelek: Loža | 9321 (8649) | c00L3r |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21266 (18343) | Kwizlord |
» | prejemanje denarja na paypalOddelek: Loža | 14069 (12509) | fosil |