Forum » Izdelava spletišč » spletna stran - uvrstitev v iskalnikih
spletna stran - uvrstitev v iskalnikih
erkgheoruugh ::
Potreboval bi malo razlage.
Ob odprtju Sp-ja sem registriral tudi domeno in objavil spletno stran narejeno v Wordpressu. Recimo, da nosi naslov hisniljubljencek.si. Če v google vpišem hišni ljubljenček, mi jo ne najde, če pa vpišem hišniljubljenček, pa se pojavi na prvi strani. A je to problem v razliki med dejanskim imenom domene in iskalnimi pojmi (brez presledka, s presledkom) ali je to bolj problem SEO na moji strani. Če je drugo, kaj priporočate za izboljšanje pozicije. Klasična reklama na drugih straneh ne pride toliko v poštev zaradi specifike storitev, ki jih ponujam.
Ob odprtju Sp-ja sem registriral tudi domeno in objavil spletno stran narejeno v Wordpressu. Recimo, da nosi naslov hisniljubljencek.si. Če v google vpišem hišni ljubljenček, mi jo ne najde, če pa vpišem hišniljubljenček, pa se pojavi na prvi strani. A je to problem v razliki med dejanskim imenom domene in iskalnimi pojmi (brez presledka, s presledkom) ali je to bolj problem SEO na moji strani. Če je drugo, kaj priporočate za izboljšanje pozicije. Klasična reklama na drugih straneh ne pride toliko v poštev zaradi specifike storitev, ki jih ponujam.
Matek ::
Koliko je to težava osnovnih optimizacij tvoje strani, je nemogoče povedati, dokler strani ne vidimo.
Za izboljšanje pozicije pa toplo priporočam izboljšanje vsebine strani. Če bo tvoja stran bolj zanimiva za obiskovalce od drugih strani, ki se jih trenutno najde pod istim iskalnim terminom, boš brez težav v vrhu.
Za izboljšanje pozicije pa toplo priporočam izboljšanje vsebine strani. Če bo tvoja stran bolj zanimiva za obiskovalce od drugih strani, ki se jih trenutno najde pod istim iskalnim terminom, boš brez težav v vrhu.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako izboljšati mesto v iskalnikih?Oddelek: Izdelava spletišč | 3252 (2928) | Matek |
» | Spletna stran med prvih 10 zadetkov iskanjaOddelek: Izdelava spletišč | 1484 (1233) | Utk |
» | Pomoč pri optimizaciji!Oddelek: Izdelava spletišč | 4043 (3442) | Housy |
⊘ | Izdelava spletne strani - Poceni (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 24091 (22579) | Ziga Dolhar |
» | Ajax, da ali neOddelek: Izdelava spletišč | 2695 (1999) | snajko |