Forum » Operacijski sistemi » Windows Vista in baterija
Windows Vista in baterija
LightBit ::
Imam prenosnik Acer emachines G520, ki je imel nameščeno Windows Vista Home Basic.
Na bateriji z Visto dela ~15min!
Baterija se lepo prazni, kar naenkrat pa skoči na 1% in hibernira. In ga moram napolniti.
Opazil sem, da se to ne zgodi na OpenSUSE in Arch Linux, tam dela par ur.
Težavo sem "odpravil" tako, da uporabljam Arch Linux. Ampak vseeno me zanima, če kdo ve razlog za to?
Zanima me ali OS lahko spreminja kakšne podatke na bateriji ali samo bere?
Na bateriji z Visto dela ~15min!
Baterija se lepo prazni, kar naenkrat pa skoči na 1% in hibernira. In ga moram napolniti.
Opazil sem, da se to ne zgodi na OpenSUSE in Arch Linux, tam dela par ur.
Težavo sem "odpravil" tako, da uporabljam Arch Linux. Ampak vseeno me zanima, če kdo ve razlog za to?
Zanima me ali OS lahko spreminja kakšne podatke na bateriji ali samo bere?
LightBit ::
Bom poskusil, če bom kdaj spet namestil Windowse. Samo potem ne morem vedeti kdaj je pa res prazna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri operacijski sistem uporabljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8272 (5269) | Poldi112 |
» | Kateri OS uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 22058 (15058) | Apache90 |
» | Iščem Linux varčen z baterijo v prenosniku (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14512 (13462) | technolog |
» | Kateri Linux? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13162 (11987) | panteist |
» | kateri os na asus eee 1005Oddelek: Operacijski sistemi | 1468 (1296) | samsung113 |