Forum » Loža » Uvoz pošiljke iz kitajske v kontejnerju
Uvoz pošiljke iz kitajske v kontejnerju
kodsiti1 ::
Skratka rad bi naročil pošiljko iz Kitajske ki je dimenzij približno 300x60x60 in sicer sem se z prodajalcem že zmenil da bi mi oni za 70$ to poslali v kontejnerju do luke Koper...
Sedaj me pa zanima, kako bi to jaz prevzel.... Me pokličejo iz lk Koper ko moja pošiljka prispe in jo jaz grem tam iskat ali kako?
Ko sem malo prebiral so omenjali tudi neke špediterje, je potrebno da jih najameš ali ti oni le paket prenesejo iz luke Koper do tvoje lokacije?
Pa še kakšen bi bil približno strošek carinjenje ter morebitnih stroškov v luki Koper za skladiščenje(ali karkoli pač računajo,nevem...)
Če bi morda mi lahko to kdo malo pojasnil
Sedaj me pa zanima, kako bi to jaz prevzel.... Me pokličejo iz lk Koper ko moja pošiljka prispe in jo jaz grem tam iskat ali kako?
Ko sem malo prebiral so omenjali tudi neke špediterje, je potrebno da jih najameš ali ti oni le paket prenesejo iz luke Koper do tvoje lokacije?
Pa še kakšen bi bil približno strošek carinjenje ter morebitnih stroškov v luki Koper za skladiščenje(ali karkoli pač računajo,nevem...)
meandmouse ::
Jutri kontaktiraj to podjetje: 'info@globelink-slovenia.com' (04 502 42 00) in jim povej, da pričakuješ pošiljko iz Kitajske. Daj jim vse podatke o pošiljki in se dogovori za dostavo na tvoj naslov in vse ostale stroške, ki nastanje pri uvozu blaga.
LP
LP
spajdrmen ::
Skratka rad bi naročil pošiljko iz Kitajske ki je dimenzij približno 300x60x60 in sicer sem se z prodajalcem že zmenil da bi mi oni za 70$ to poslali v kontejnerju do luke Koper...
Rad bi ti pomagal, a ne znam. Zato bi te prosl da mi poveš, kolikšna je teža tvoje pošiljke? Ker 70USD mi je poceni poštnina iz Kitajske? In pa, koliko časa jo boš čakal?
Sam sem do sedaj vedno naročal preko pošte (navadne DHL, UPS) zlasti srednji so zlatarji.
kodsiti1 ::
Nebo preko dhl ali ups ampak v navadnem zbirnem kontejnerju na ladji kar bo trajalo precej dolgo da prispe mislim da okoli 1 mesec in zato je tudi cena samo 70$ mislim, da ni tako malo saj bi prislo kaksnih 20 paketov moje velikosti v 1 komtejner
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alibaba in uvozOddelek: Loža | 7534 (3160) | Basika8 |
» | PrimorskaOddelek: Loža | 4207 (2780) | Invictus |
» | Uvoz iz kitajskeOddelek: Loža | 10129 (6211) | MIHAc27 |
» | [Fork] Zakaj so tovornjaki prava stvar (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 6927 (5951) | keber |
» | Popović aka. Don Corleone (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4180 (4180) | fabrskd |