Forum » Mobilne tehnologije » Sinhronizacija računov
Sinhronizacija računov
Outcast ::
Pozdravljeni!
Imam 'težavo', ki se mi je zgodila včeraj: namreč na mobilnem telefonu (Samsung Galaxy android) se mi samodejno osvežujejo podatki vseh računov, gmail, službena pošta, tudi aplikacija T.info, kljub temu da imam podatke iz ozadja in samodejno sinhronizacijo računov izklopljeno.
Prej nikoli nisem recimo mogel osvežiti gmaila, sedaj pa kljub izklopljeni samodejni sinhronizaciji pritisnem tipko osveži in priletijo novi maili.
Vklopljen imam samo paketni prenos poatkov, kot vedno...
Hvala za pomoč!
Imam 'težavo', ki se mi je zgodila včeraj: namreč na mobilnem telefonu (Samsung Galaxy android) se mi samodejno osvežujejo podatki vseh računov, gmail, službena pošta, tudi aplikacija T.info, kljub temu da imam podatke iz ozadja in samodejno sinhronizacijo računov izklopljeno.
Prej nikoli nisem recimo mogel osvežiti gmaila, sedaj pa kljub izklopljeni samodejni sinhronizaciji pritisnem tipko osveži in priletijo novi maili.
Vklopljen imam samo paketni prenos poatkov, kot vedno...
Hvala za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Urejanje imenikaOddelek: Mobilne tehnologije | 1282 (1167) | Steampunk |
» | SONY XPERIA SP - baterijaOddelek: Mobilne tehnologije | 2486 (2214) | clancy |
» | Google play trgovina, podatki v ozadju, visok račun pri MobiteluOddelek: Mobilne tehnologije | 3034 (2627) | Lonsarg |
» | GMail app žre preveč podatkovnih prenosov...Oddelek: Mobilne tehnologije | 1340 (997) | Invictus |
» | Sinhronizacija datotek in map na dveh lokacijahOddelek: Programska oprema | 2840 (2752) | Cokolesnik |