Forum » Na cesti » Izpis iz avtosola - vpis v drugo
Izpis iz avtosola - vpis v drugo
cubex47 ::
Torej jutri se grem prepisat iz avtosole. Pa me zanima kaj vse moram naredit. Pa na kaj moram pazit ,da me nebi nategnal. Ker se izpisujem ravno zaradi slednjega.
LP
LP
i7 930 / R9 270X MSI Gaming Edition / 6GB Ram / X58A - UD3R / XFX 550W Core Pro
Aha. Kaj pa je treba kaj placat? Mislim zdej sm klicu ta drugo avtosolo pa je rekla ,da naj bi bli neki stroski. A to je mislala na 'neporabljene' ure al?
bluefish ::
Načeloma naj ne bi bilo dodatnih stroškov. Lahko pa imajo kake postavke za izdajo evidenčnega kartona,... Skratka, točno vprašaj, za kaj se gre.
sandmat ::
Hvala vsem. Vam se jutri sporocim kuk me je kej prslo ce bo koga se zanimalo.
Ker nategujejo, vlecejo ure, solijo pamet, avto ceu zjahan. Ja sem biu ze na izpitni in je reku izpitnik instruktorju naj gre avto cimprej stran al pa na popravilo oni pa nc ne reagirajo.
Pol povprecno je pri njih od 50-60 ur. Pa pri drugi avtosoli mi ponujajo 5-6 ur za 100EUR.(+ boljsi avto) Tle bi pa moru dat 25EUR za 1uro.
P.S.Avto je Clio 1.2 (benz.)
Pol povprecno je pri njih od 50-60 ur. Pa pri drugi avtosoli mi ponujajo 5-6 ur za 100EUR.(+ boljsi avto) Tle bi pa moru dat 25EUR za 1uro.
P.S.Avto je Clio 1.2 (benz.)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cubex47 ()
Robi :P ::
Kakšne cene ur pa majo druge avto šole kot relax amd itd.? Ker jaz tut delam izpit pri eni bolj privat avtošoli in imam uro ker sem dijak 25€ drugač je pa 26€. Sam sem zadovoljen vozim fiesto 2011 v odličnem stanju.
AndrejS ::
Če bi na izpitni naredil, pa ne bi avtošole menjal. Ni avtošola kriva če ti izpita ne narediš!
Vice ::
Aha. Kaj pa je treba kaj placat? Mislim zdej sm klicu ta drugo avtosolo pa je rekla ,da naj bi bli neki stroski. A to je mislala na 'neporabljene' ure al?
Kličeš drugo šolo, kjer ti povedo, da so xy stroški in ne da bi njih vprašal kakšni so ti stroški, greš spraševat to na nek xy forum. Ti si res potencial za nateg.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vice ()
@andrej: Ja ni avtosola kriva, ce sm meu instruktorco 30ur k me ni prakticno nc ucila, telefon v rokah.. Pa so jo odpustil kr so se prtozeval nad njo. Pol sm dobu zle enga druzga instruktorja zj ko sm sou dans na avtosolo so mi pa dal ure fraj(da nebi odseu) , usak drug dan bom zle vozu za đabe do izpitne.
Pa se sam sef avtosole me bo zaceu ucit. + ce ti povem da od VSEH ki smo bli pri tej instruktorci sta sam 2 nardila do zdej, nas je se 11. Vsi 40+ ur.TOREJ SEM EDINI KI NEZNA? MI GRE NA .I. KO FOLK KR NEKI GOVORI/PISE.
No danes sma sla na voznjo in je reku da brezhibno vozim(tu pa tam kira napaka) ,pa se drug avto sm dobu - boljsi + diesel.
Pa se sam sef avtosole me bo zaceu ucit. + ce ti povem da od VSEH ki smo bli pri tej instruktorci sta sam 2 nardila do zdej, nas je se 11. Vsi 40+ ur.TOREJ SEM EDINI KI NEZNA? MI GRE NA .I. KO FOLK KR NEKI GOVORI/PISE.
No danes sma sla na voznjo in je reku da brezhibno vozim(tu pa tam kira napaka) ,pa se drug avto sm dobu - boljsi + diesel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cubex47 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpit za motorOddelek: Na cesti | 1923 (1612) | msjr |
» | Teoretični izpit CPPOddelek: Na cesti | 5769 (5461) | kriko07 |
» | AvtoŠola (Vaje)Oddelek: Šola | 11590 (9876) | bluefish |
» | Izpit za avtoOddelek: Loža | 4619 (2206) | T0RN4D0 |
» | Izkušnje v avtošoli !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25420 (14642) | matjash |