Forum » Zvok in slika » Zmanjšanje videa
Zmanjšanje videa
denzll ::
Zdravo, morda ni prava tema za ta forum toda če mi bo kdo znal pomagat bom zelo vesel.
Danes sem z Samsungom Galaxy S4 posnel video velikosti okoli 100Mb. Ali mi lahko kdo pove, kako ga zmanjšati, tako da ga bom lahko poslal preko Viberja / MMS-a?
Danes sem z Samsungom Galaxy S4 posnel video velikosti okoli 100Mb. Ali mi lahko kdo pove, kako ga zmanjšati, tako da ga bom lahko poslal preko Viberja / MMS-a?
BlaY0 ::
Koliko je dolg in v kakšnem formatu je? Kako bi ga ti zmanjšal, po velikosti prikaza (resoluciji) ali po velikosti koliko zasede?
Edit: Če sklepam po tem, da bi ga rad poslal po MMS, potem bi ga verjetno rad zmanjšal v obeh aspektih?
Edit: Če sklepam po tem, da bi ga rad poslal po MMS, potem bi ga verjetno rad zmanjšal v obeh aspektih?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
denzll ::
Podrobnosti videa:
velikost: 42,2MB
ločljivost: 1920*1080
trajanje: 00:23
Zmanjšal bi ga po velikosti, namesto 42,2MB bi imel video do 10,0MB
velikost: 42,2MB
ločljivost: 1920*1080
trajanje: 00:23
Zmanjšal bi ga po velikosti, namesto 42,2MB bi imel video do 10,0MB
BlaY0 ::
Pa saj danes ima večina pametnih telefonov ravo zaradi namena pošiljanja MMS-jev nameščen kak video editor, ki ti omogoča transcoding. Prek MMS niti nisem prepričan, da boš lahko poslal film v takšni resoluciji in velikosti, tudi video MMS ima skoraj sigurno nek file size limit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | .mp4 to .movOddelek: Sedem umetnosti | 780 (567) | BivšiUser2 |
» | LG Optimus G2 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14927 (9261) | matjash |
⊘ | Apple iPhone da ali neOddelek: Mobilne tehnologije | 3256 (2037) | ABX |
» | 5.1 zvočniki na LCDOddelek: Zvok in slika | 1453 (1332) | canz |
» | HD filmi - kako gledati "najceneje"?Oddelek: Zvok in slika | 2756 (2133) | BlackAdder |