Forum » Programska oprema » Language packs za Outlook 2013
Language packs za Outlook 2013
Valuk1 ::
Alo,
ker v službi uporabljam novi fucking Outlook 2013 me zanima naslednje:
Ker večino mailov pošiljam v angleščini, imam pa samo slovenski slovar za preverjanje črkovanja, kje bi lahko dobil še english language pack za preverjanje črkovanja?
Kolikor sem gledal, bi se naj to dobilo nekje.
Hvala!
ker v službi uporabljam novi fucking Outlook 2013 me zanima naslednje:
Ker večino mailov pošiljam v angleščini, imam pa samo slovenski slovar za preverjanje črkovanja, kje bi lahko dobil še english language pack za preverjanje črkovanja?
Kolikor sem gledal, bi se naj to dobilo nekje.
Hvala!
Valuk1 ::
ok, sem že ugotovil.
Imam pa še en drug problem.
Ko sem v stari verziji vpisal par črk nekega imena, ki sem ga imel v adrearju, mi je outlook 2010 sam ponudil tisto ime, da ga sam izbere / dokonča.
Sedaj pa imam tukaj v 2013 isti adresar vendar mi ne prepozna prvih nekaj črk.
Je tukaj kakšna rešitev?
Tnx!
Imam pa še en drug problem.
Ko sem v stari verziji vpisal par črk nekega imena, ki sem ga imel v adrearju, mi je outlook 2010 sam ponudil tisto ime, da ga sam izbere / dokonča.
Sedaj pa imam tukaj v 2013 isti adresar vendar mi ne prepozna prvih nekaj črk.
Je tukaj kakšna rešitev?
Tnx!
Han ::
Če si že pobrisal 2010, se boš verjetno bolj težko dokopal do datoteke s shranjenimi naslovi:
C:\ Users \ %username% \ AppData \ Local \ Microsoft \ Outlook \ RoamCache \ Stream_Autocomplete*.dat
Domače branje.
C:\ Users \ %username% \ AppData \ Local \ Microsoft \ Outlook \ RoamCache \ Stream_Autocomplete*.dat
Domače branje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polovica iskanj na Googlu se ne konča s klikomOddelek: Novice / Ostalo | 6389 (4489) | Daliborg |
» | word podčrtavanje napak?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2481 (2231) | 5tra |
» | Word, samopopravkiOddelek: Pomoč in nasveti | 3755 (3616) | luk0322 |
» | Posodobljen slovenski paket slovarjev za OpenOffice.orgOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5370 (4710) | mojca |
» | Preverjanje črkovanja za slovenščino (office)...Oddelek: Programska oprema | 1927 (1876) | Tito |