» »

Blokiran račun Facebook

Blokiran račun Facebook

sabina78 ::

S sinom sva spremenila rojstni datum na njegovem facebook profilu. Ker še ni star 13 let je račun zablokiran. Ali lahko na kakšen način ta račun odblokirava? Ali ima kdo izkušnje s tem?
Hvala za pomoč

AndrejS ::

V bistvu facebook ni namenjen osebam mlajšim od 13 let. Na koncu še bodo ljudje začeli delati profile domačim živalim ...

Malner ::

Moja mačka ima 12 let, kar je 70 človeških. Ali se da to nastaviti v facebooku, saj je po človeških letih starejša od 13 let?

eric_cartman ::

Pa dobro folk tut ni več normaln..Kaj če bi otroku že ob rojstvu kar odprli facebook profil?? Za prvo objavo naj bo posnet porod...Simboličen začetek za otroka v facebook eri.

Apofis ::

AndrejS je izjavil:

V bistvu facebook ni namenjen osebam mlajšim od 13 let. Na koncu še bodo ljudje začeli delati profile domačim živalim ...

Sej to že?

sabina78 ::

Prosila sem samo za pomoč, ne za moraliziranje. Vem, da facebook ni namenjen mlajšim od 13 let, kar tudi sama odobravam. Manjka mu nekaj mesecev in sem mnenja, da ni nič narobe, če ga uporablja ob nadzoru staršev in seveda da ve kakšne so pasti interneta in s tem tudi facebooka. Pa hvala za pomoč.

AndrejS ::

Ko bo star 13 let bo verjetno facebook odblokiral račun

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Študija: vedenje na Facebooku ni povezano z delovno uspešnostjo

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
3111685 (8905) Pithlit
»

RockYou zaradi malomarnega ravnanja z uporabniškimi podatki oglobljen z 250 tisoč dol

Oddelek: Novice / Zasebnost
174758 (3745) hruske
»

Na Facebooku ogromen delež mlajših od 13 let

Oddelek: Novice / Varnost
317254 (5819) Gregor P
»

kam delat z 13 leti

Oddelek: Loža
251445 (1018) kaninerror

Več podobnih tem