» »

telefonski imenik slovenije,kje?

telefonski imenik slovenije,kje?

kalcek16 ::

Zanima me kje na netu je telefonski imenik slovenije,če lahko dobim internet naslov,ker bi rad zvedel od koga je ena cifra. HVALA!
  • premaknilo: bastadu ()

tec ::

hani ::

Blup ::

Imenik

Blup
:\

kerga dika? ::

ne boš mogu zvedet čigava je cifra. Za to funkcijo se morš registrirat (plačat) ali pa kupit CD.

krneki ::

Lahko zveš tudi cifro, samo bo trajalo 25krat dlje kot pa če si registriran ;)

Korencek ::

na tis.telekom.si lahko pod telefonsko stevilko vpises telefonsko brez omrezne, s tem da mores dat "?" pod okence za priimek(ker mores dat eno crko pod priimek ali pa ime....s ? pa nardis sprehod mimo), zvezdica ne deluje. za to ni treba bit regestriran.
Iste varijante lahk tud pocnes na www.mobitel.si...pa na simobilovi strani tud,...
stem, da ni nujno da je narocnik v imeniku...ce ta mal zajebava..lahk poklices na mobitel,al kamorkol ze in ga oni mal prestrasijo,..ce se da prestrasit..lahk gres pa tud kr direkt stem na policijo, pa dajo oni to naprej.. stem, da ce ti to nagaja punca(in si ti fant) ni to glih kej prevec machovsko :o)

Blup ::

korencek: dej ti tole z mobitelom mal razlož prosm... k če jst vpišem v mobitelovem imeniku sam številko itak da dela,... sam če pa naročnik ni v imeniku ga pa ne pokaže... kak ti to mislš, da nrdiš, da ti kr pokaže ljudi, ki so izrecno zahtevali, da niso objavljeni v imeniku?

Blup
:\

Cokolesnik ::

da smo na jasnem... narocniki mobitela ali mobi uporabniki, ki NE zelijo objave v imeniku, tudi NISO objavljeni v nobenem imeniku.

ce zelis izvedeti stevilko nekoga 2krat na leto, potem takrat poklices Telekomove informacije (nekaj stanejo), Mobitelove informacije o narocnikih (ki zelijo biti objavljeni) pa so brezplacne.

ce veckrat potrebujes izvedeti stevilko nepoznane osebe, pa kupi telefonski imenik na cdromu, v katerem lahko vklopis uporabo baze narocnikov iz spleta in imas vedno najbolj sveze podatke o narocnikih, ce slucajno tisti na cdromu zastarijo.

meni je nerodno le to, da v telefonskem imeniku telekoma kot izdajatelja nacionalnega telefonskega imenika (smo ga ze kar navajeni se iz socializma) ni simobilovih narocnikov ali narocnikov drugih operaterjev. cloveku bi namrec olajsali iskanje na enem mestu kot da isce informacije na razlicnih koncih. upam, da bo v prihodnosti drugace. vzroki, zakaj je danes tako, so vam verjetno jasni.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izraelska vladajoča stranka objavila podatke vseh volivcev v državi

Oddelek: Novice / Zasebnost
376648 (3639) tony1
»

SMS spam +386 70 387 970

Oddelek: Loža
318436 (6957) gusto
»

Nadležne telefonske ankete

Oddelek: Loža
91386 (1242) floyd1
»

T-2 telefonija krši zasebnost uporabnikov ?! In pravni vidik ?

Oddelek: Omrežja in internet
426748 (5352) ales85
»

Telefonske ankete

Oddelek: Problemi človeštva
223353 (2659) AngelOfDeath

Več podobnih tem