» »

Onemogočen Wifi

Onemogočen Wifi

foksica ::

Najprej povem da odpiram novo temo ker se med vsemi ne znajdem, oz. ne vem v katero bi pisala, tako da če je že kje nekaj podobnega (in ne dvomim v to) se opravičujem ;)
Torej.. Težave z wifijem. Približno 3 mesece nazaj se je začela povezava prekinjat. Dokler ni bila samo vzpostavljena, vendar ni delala. Pisalo je da je onemogočeno. (onemogočeno, zaščiteno z wpa/wpa2 psk) Klicala sem na siol in baje da so nekaj spreminjali ter da je mogoče to krivo. in je potem nekaj popravil in spremenil ime wifija. spremenilo se ni nič. klicala sem še enkrat in ker ni našel težave je prišel serviser naslednji dan in zamenjal modem, ker je bil ta "zastarel". in sedaj mi že prekipeva ker wifi še vedno večino časa ne dela in noben mi ne zna pojasnit zakaj.. oz. krivijo prenosnike in mobije. Sama nimam blage veze glede vsega, tako da pomoč zaželjena :D

Hayabusa ::

Kupi svoj wifi router, vsak bo deloval boljše kot ta siolova jajca.

http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...

Tody ::

Če se ti spodaj pokaže ime tvojega routerja in se ne moreš povezat na njega potem vrjetno nimaš pravega gesla, glede na to da omenjaš zaščito. Če pa ne potem pa ti modem ne oddaja wifija, edini možn način za popravo je to da povabiš kakega kolega ki se spozna na to ali pa težiš siolu toliko časa dokler ne pošljejo serviserja in skupaj preverita na čemu je štos in ga ne spustiš iz stanovanja toliko časa dokler ne boš zadovoljna.

foksica ::

Na živce mi gredo, ker vem da sama nimam pojma, sam so tudi oni nesposobni. Wifi oddaja in geslo mam pravo. Tudi zazna ga, vendar povezave ne vzpostavi, ker je onemogočena. Verjetno bom kar še enkrat poklicala in bila res tečna dokler ne uredijo tega. Oz res še najbolje da najdem nekoga ki mi bo znal pomagat in nima veze s siolom.

Hayabusa ::

Imaš svoj wifi router ? Je siolov modem v bridge, ter tvoj router priklopljen v wan port ter na njem vzpostavljena pppoe povezava ?
Manjkajo osnovne informacije.

foksica ::

Ammm. Slovensko prosim :D
Imam tega od siola. Je pa tako. Wifi dela oz. je delal na windows xp in na starejših mobijih. Z 7 in 8 ne dela. Prav tako ne androidi. Ko je bil serviser tukaj je zamenjal modem (za enakega) in pregledal vse kable in povezave..


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Flashanje routerja Siniope

Oddelek: Omrežja in internet
171331 (934) kratos
»

Windows 8 in ne odpiranje strani.

Oddelek: Omrežja in internet
181318 (976) t0mek1992
»

Težave z wireless adapterjem!

Oddelek: Omrežja in internet
5515 (489) Hayabusa
»

Računalnik kot dostopna točka za internet

Oddelek: Omrežja in internet
51577 (1413) moat
»

Router okoli 60€

Oddelek: Kaj kupiti
184123 (3625) Lonsarg

Več podobnih tem