Forum » Loža » Prekinitev najemne pogodbe
Prekinitev najemne pogodbe
none1337 ::
Zanima me kako predčasno prekinit najemno pogodbo za stanovanje, v pogodbi piše da je 3 mesečni odpovedni rok... Z lastnico se vedno slišiva preko telefona ampak dvomim, da je to pravi način ? Potrebujem poslati priporočemno pismo ali kaj podobnega, da imam dokaz da sem vložil to zahtevo ? Ona je vedno v tujini in pride sem samo 1x na vsake par mesecev tako, da bo trajalo preden prejme moje pismo...
Kaj storiti ?
Kaj storiti ?
nevone ::
Z lastnico se vedno slišiva preko telefona ampak dvomim, da je to pravi način ?
In kaj bi bil bolj pravi način, kot da se skušaš z njo najprej ustno dogovoriti?
V pogodbi imate zapisan odpovedni rok 3 mesece in to verjetno velja in je koristno za obe strani. Najemodajalec si v tem času lahko poišče novega najemnika in tako prepreči izpad dohodka, najemnik pa lahko v tem času najde novo stanovanje.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odpoved najemniške pogodbeOddelek: Loža | 2454 (1549) | Ales |
» | Problem z lastnikom stanovanja in 90 dnevni odpovedni rokOddelek: Loža | 6244 (4245) | NonPlusUltra |
» | Najemna pogodba podpisana - najemodajalec si je premislilOddelek: Loža | 3928 (3046) | int47 |
» | Podnajemnik brez pogodbeOddelek: Loža | 5089 (4207) | Daedalus |
» | Stanovanje za mlad par (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13973 (11716) | Okapi |