Forum » Šola » Prepis na fakulteti
Prepis na fakulteti
legice ::
Zdravo
Zanima me, kako poteka prepis, oz če je sploh možen, v mojem primeru.
Trenutno sem prvi letnik strojnega faksa in imam velike premiselke, če se mi sploh splača ga delati, ker se res ne vidim v tem poklicu, prepisal bi se pa rad na NTF grafika in medijska tehnika, problem pa je , da nisem bil sorejet v prvi rundi, ker sem imel premalo pik.
No, ali je prepis mogoč ali kaj podobnega?
lp
Zanima me, kako poteka prepis, oz če je sploh možen, v mojem primeru.
Trenutno sem prvi letnik strojnega faksa in imam velike premiselke, če se mi sploh splača ga delati, ker se res ne vidim v tem poklicu, prepisal bi se pa rad na NTF grafika in medijska tehnika, problem pa je , da nisem bil sorejet v prvi rundi, ker sem imel premalo pik.
No, ali je prepis mogoč ali kaj podobnega?
lp
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
lebdim ::
prepis je mogoč, poteka pa nekako tako, da se moraš IZPISATI iz trenutne fakultete in se potem znova VPISATI na željeno fakulteto...
Matek ::
Kot je povedal lebdim. Torej na trenutnem faksu se izpišeš in se potem prijavljaš enako, kot si se po končani srednji šoli. Tekmuješ z ostalimi dijaki in če nimaš dovolj pik, izvisiš - s tega vidika nimaš nobene prednosti, ker se "prepisuješ".
Pa seveda imej v mislih, da s tem pokuriš svoj edini bonus in da v prihodnosti zaradi tega prepisa ne boš mogel ponavljati letnika, če ga slučajno kdaj ne končaš.
Pa seveda imej v mislih, da s tem pokuriš svoj edini bonus in da v prihodnosti zaradi tega prepisa ne boš mogel ponavljati letnika, če ga slučajno kdaj ne končaš.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izredni študij na fakulteti za računalništvo in informatikoOddelek: Šola | 12903 (3266) | falconnn |
» | prepis na drugo fakultetoOddelek: Šola | 5217 (4665) | lebdim |
» | Prepis iz ene fakulteteOddelek: Šola | 8077 (7038) | ramiz?! |
» | Prepis.Oddelek: Šola | 1957 (1814) | hojnikb |
» | FRI, neuspešno leto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 35888 (30970) | bluefish |