Forum » Pomoč in nasveti » Twitch in PC
Twitch in PC
xseki ::
Pozdravljeni,
Pred približno 5 dnevi grem na twitch.tv (stran za live streame) in hočem gledat en stream pa mi ga kr nonspot refresha in zelo šteka. Internetna povezava ni kriva (100%) saj sem gledal z to isto povezavo tudi streame. Ali je mogoče kriv PC, procesor, grafična?
Prosim za pomoč
Lp, xseki
Pred približno 5 dnevi grem na twitch.tv (stran za live streame) in hočem gledat en stream pa mi ga kr nonspot refresha in zelo šteka. Internetna povezava ni kriva (100%) saj sem gledal z to isto povezavo tudi streame. Ali je mogoče kriv PC, procesor, grafična?
Prosim za pomoč
Lp, xseki
yoco ::
Da ne odpiram nove teme. A še komu v Chromu twitch zašteka po nekaj minutah gledanja, in je potreben refresh? Se mi že kar dolgo to dogaja.
Terran ::
Twitch res včasih zmrzne in je potrebna osvežitev. Če se stvar ponavlja redno, je vzrok na tvoji strani.
SloBiscuit ::
Ha se je tudi meni dogajalo. Samo takrat je bil problem z twitchom. Kar seveda je lahko tudi zdaj. Uporabi CCleaner pa pod aplikacijami pri Chromu obklukaj vse razen mogoče History-ja pa saved passwords, potem zaženi ko zaključi pa še na levi strani klikni na registry -->"scan for issues", ko konča -->"fix selected issues" in pa seveda shrani nekam
Lp,
Lp,
neznanec555
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon želi postati tudi mobilni operaterOddelek: Novice / Rezultati | 5624 (4306) | vostok_1 |
» | Kaj je bilo danes z internetom?Oddelek: Omrežja in internet | 1070 (637) | #000000 |
» | Chrome težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 817 (607) | filip007 |
» | Je to možno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1175 (764) | Gandalfar |
» | Steam bo konkuriral TwitchuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5568 (3357) | HighBane |