Forum » Pomoč in nasveti » Razdelilnik internetnega kabla
Razdelilnik internetnega kabla
gazer ::
Lep pozdrav! Imam eno težavo ter sem upal da bi mi pomagali. :D Torej težava je da imam modem od siol-a v eni sobi. Hočem pa priklopiti televizor,siol box,ter računalnik. V to sobo imam že napeljan en kabel ki vodi do siol box(komunikatorja). Zato pa me zanima če obstaja kakšen razdelilnik ali modem ki bi ga iz modemskega utp kabla priključil na nov modem ali razdelilnik. Upam da so te besede imele kaj smisla. Hvala vnaprej :D
Good Guy ::
Lep pozdrav!
Imam eno težavo ter sem upal da bi mi pomagali. :D Torej težava je da imam modem od siol-a v eni sobi. Hočem pa priklopiti televizor,siol box,ter računalnik. V to sobo imam že napeljan en kabel ki vodi do siol box(komunikatorja). Zato pa me zanima če obstaja kakšen razdelilnik ali modem ki bi ga iz modemskega utp kabla priključil na nov modem ali razdelilnik. Upam da so te besede imele kaj smisla. Hvala vnaprej :D
Vse kar rabiš je switch
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
vorantz ::
jao ne priklapljat iptv na router človek
switch nabavi (1gbit za zihr)
če boš rabu več računalnikov pa boš dal še en router za switchom
switch nabavi (1gbit za zihr)
če boš rabu več računalnikov pa boš dal še en router za switchom
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vorantz ()
gazer ::
Torej predlaga kdo kakšen switch pod 40€ na gigabitni povezavi? Sem gledal na mimovrste pa se mi zdijo vsi enaki ter specifikacije so podobne... ali je lahko kaj narobe če kupim napačnega.
vorantz ::
Če no bo delalo preveri kako imaš nastavljen porte na modemu (data, tv, voice).
good point
ko sem imel še siolov adsl modem dolgo nazaj, je blo treba dejansko naštimat kateri port na modemu kaj dela
pri t2 vem, da ni tega
če to še velja, je vprašanje če boš lahko samo speljal en kabl do switcha in bo vse delalo
naj pove kdo, ki ma siol kako je s tem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop več televizij na telekomov modemOddelek: Omrežja in internet | 8387 (5203) | Vaseer |
» | Postavitev LAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1823 (1612) | konspirator |
» | Zamenjava diska v Siol boxu z večjim?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5376 (2345) | kozorog |
» | Siol tv pretok je, slike niOddelek: Omrežja in internet | 2401 (2213) | sebas4 |
» | IPTV in WLAN na RUCKUS 7811+7111Oddelek: Omrežja in internet | 5048 (4251) | CyberDuck |