Forum » Kaj kupiti » Tiskalnik?
Tiskalnik?
stipe ::
Pozdravljeni,
prosim za nasvete, ker kupujem brizgalni tiskalnik vendar imam 3 zahteve:
- hitrost tiskanja teksta mora bit dokaj visoka saj tiskam večinoma tekst.
- kartuše naj bodo poceni (konkurenca, polnjenje ...) - torej odpadejo tisklaniki z čipi v kartušah itd.
-Cena od 30k SIT do 40k SIT
kaj bi mi predlagali?
lp
Andrej
prosim za nasvete, ker kupujem brizgalni tiskalnik vendar imam 3 zahteve:
- hitrost tiskanja teksta mora bit dokaj visoka saj tiskam večinoma tekst.
- kartuše naj bodo poceni (konkurenca, polnjenje ...) - torej odpadejo tisklaniki z čipi v kartušah itd.
-Cena od 30k SIT do 40k SIT
kaj bi mi predlagali?
lp
Andrej
Han ::
Enega od HP-jev, ki tudi v draft načinu tiskajo izredno hitro in kvalitetno.
Poskusi najti kakšnega iz 9x0 serije (920, 940, 960), tudi 845c je dober, drugače pa 5550. Kako je s slednjim glede polnjenja kartuš, žal ne vem; ostale lahko polniš...
Poskusi najti kakšnega iz 9x0 serije (920, 940, 960), tudi 845c je dober, drugače pa 5550. Kako je s slednjim glede polnjenja kartuš, žal ne vem; ostale lahko polniš...
Boky ::
Glede polnjenja lahko vprasa na Tintatisk. Mislim pa da tudi z 5550 nebi smelo biti problemov. Sam imam Hp940 in Hp3820. Oba uporabljata enake kartuse, ki se dajo lepo polniti!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boky ()
stipe ::
Trenutno sem malo gledal cene na netu in sem naletel na nekaj zelo čudnega:
Tiskalnik EPSON C82 stane v Slo. okoli 80k SIT v Italiji pa je cena 150EU(35k SIT) zakaj taka razlika v ceni?
Zanima me tudi če ma kdo izkušnje s tem tiskalnikom(hitrost, kvaliteta, kartuše ...)?
lp
Andrej
Tiskalnik EPSON C82 stane v Slo. okoli 80k SIT v Italiji pa je cena 150EU(35k SIT) zakaj taka razlika v ceni?
Zanima me tudi če ma kdo izkušnje s tem tiskalnikom(hitrost, kvaliteta, kartuše ...)?
lp
Andrej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa: s čim hranite vaš tiskalnik?Oddelek: Novice / Ankete | 5411 (4311) | KoKi |
» | Kateri tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 1452 (1334) | Nebomgabiksa |
» | Tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3061 (2737) | Alexius Heristalski |
» | Kakšna tinta za Tiskalnik Canon i550Oddelek: Strojna oprema | 1408 (1321) | Boky |
» | Kateri printer? HP ali LexmarkOddelek: Kaj kupiti | 2091 (1906) | tedybear |