Forum » Loža » Radijske postaje v Lj
Radijske postaje v Lj
SkIDiver ::
Torej...
Katere radije kaj poslušate v centru Ljubljane? Na katerih rolajo dobro muzko? Seveda bi poleg imena potreboval tudi frekvenco poastaje.
Katere radije kaj poslušate v centru Ljubljane? Na katerih rolajo dobro muzko? Seveda bi poleg imena potreboval tudi frekvenco poastaje.
- spremenil: SkIDiver ()
iso2000 ::
Občasno poslušam VAL202 (98.9). Napisal sem občasno, ker poslušam samo kakšna večerna poročila, drugače mi je pa radio že zdavnaj presedel, ker 1. vrtijo v večini primerov (zame) slabo glasbo - sam pop in komerciala in 2. ker je prevec reklam in špikerji so mi v večini primerov preveč nakladaški.
Ko sem pa še poslušal radio, sem največ poslušal raido študent (89.3) - ima najbolj duhovite špikerje, pa tudi kakšna reklama je smešna - se delajo norca. (recimo ena dobra izjava: "Po dobrem fuku se najbolj prileže mehki boss!":)).
LP
Ko sem pa še poslušal radio, sem največ poslušal raido študent (89.3) - ima najbolj duhovite špikerje, pa tudi kakšna reklama je smešna - se delajo norca. (recimo ena dobra izjava: "Po dobrem fuku se najbolj prileže mehki boss!":)).
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radio postaje v SLO-Gold fish memory efect? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14794 (9605) | PreviousUser |
» | Katere internetne radie poslušate? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 8989 (5171) | galu |
» | Slovenski komercialni radiji (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13922 (11889) | LuiIII |
» | Radio EnaOddelek: Loža | 4288 (3095) | Cowboy6 |
» | Radijske postajeOddelek: Loža | 1624 (1339) | ]ViRiana[ |