Forum » Loža » Youtube kanal
Youtube kanal
T-Mac ::
Pozdravljeni,
Ima kdo kaksne izkusnje s kanalom na youtube? Odprl sem si racun naredil svoje mape z vsebinami in notri dajem bliznice ki jih najdem. Ampak ne razumem zakaj me ne najde na youtubu v bistvu zakaj ne najde mojega kanala ce se vpise v iskalnik? Ce kdo zeli na moj kanal mu moram dati email in geslo... Rad bi da se vidim da se me lahko najde v isklaniku in potem da se lahko naroci moj kanal da karkoli objavim da dobi informacijo...
Hvala
Lp
Ima kdo kaksne izkusnje s kanalom na youtube? Odprl sem si racun naredil svoje mape z vsebinami in notri dajem bliznice ki jih najdem. Ampak ne razumem zakaj me ne najde na youtubu v bistvu zakaj ne najde mojega kanala ce se vpise v iskalnik? Ce kdo zeli na moj kanal mu moram dati email in geslo... Rad bi da se vidim da se me lahko najde v isklaniku in potem da se lahko naroci moj kanal da karkoli objavim da dobi informacijo...
Hvala
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | YouTube zaslužek (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14293 (12006) | CoreySteel |
» | Uporablja kdo MODX cms ?Oddelek: Izdelava spletišč | 832 (513) | sumoborac |
» | House glasbaOddelek: Loža | 2776 (2438) | echo |
» | Lahko gledas preko neta free tv? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19298 (4138) | ABX |
» | mirc+skripteOddelek: Programiranje | 950 (863) | Monster |