Forum » Operacijski sistemi » Win 7 - boot - ne zazna primarnega diska
Win 7 - boot - ne zazna primarnega diska
malacky ::
Nekaj dni nazaj sem za starše kupil poceni laptop s freedos (če je to relavantno).
Šel sem vem bios, uredil da je cd/dvd primarni in naložil windows 7. Prišel sem že skoraj do konca nalaganja (določil ime, update, uro), potem je šla zadeva v ponovni zagon in ni šlo več naprej.
Spremenil sem boot, da cd ni več primarni vir in bi zadeva morala delovati normalno ampak ne gre. Še preden pride v windowse se računalnik spet resetira. Izgleda, kot da ne zazna diska kot primarnega vira.
Imate kakšno idejo kaj je še narobe?
Hvala!
Šel sem vem bios, uredil da je cd/dvd primarni in naložil windows 7. Prišel sem že skoraj do konca nalaganja (določil ime, update, uro), potem je šla zadeva v ponovni zagon in ni šlo več naprej.
Spremenil sem boot, da cd ni več primarni vir in bi zadeva morala delovati normalno ampak ne gre. Še preden pride v windowse se računalnik spet resetira. Izgleda, kot da ne zazna diska kot primarnega vira.
Imate kakšno idejo kaj je še narobe?
Hvala!
Riff ::
pa je sigurno zbran trdi disk kot first boot device, probaj za foro da je first boot dvd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Riff ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OS v caddyOddelek: Strojna oprema | 1635 (1234) | mulc007 |
» | Zagonski disk kot drugi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (1093) | solatko |
» | Zunanji usb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (1046) | Ch4N93 |
» | Problem z Win XP na SATA diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1994 (1862) | Dejancek |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2397 (1768) | BlackHole |