» »

Alternativne kriptovalute (Altcoin-i)

Alternativne kriptovalute (Altcoin-i)

««
84 / 91
»»

kakob ::

krneki0001 je izjavil:

kingsix je izjavil:

Kaj ko bi naredili slotechcoin/token... ziher zna bit vreden veliko.

Za vsak napisan post dobiš en token?

Dobra ideja za dvig kvalitete postov. O wait!

krneki0001 ::

Pol pa drugače. Za kvaliteten post dobiš +, za nekvaliteten pa -. In če je minus, ti tokene vzamejo.

slotechar ::

Danes in tudi prejsnje dni se da nenormalno zasluzit na grs coinu gromozanskih nihanjih. Na eno nihanje okrog 20 procentov. Lol bilo jih je pa zlo velik in se traja.

Zgodovina sprememb…

xabre ::

S temi eksoticnimi alti jst nimam jajc se spilat s kakimi resnimi denarji. :)

Sej jst tut ne. Sm se spilal danes pa vcer z 200 eur in naredu vec kot 2000.

Zgodovina sprememb…

K0l1br1 ::

Katera borza? Na livecoinu zadnje pol ure nič ne niha. So mejne vrednosti cca veš čas enake? Katere? Thx

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: K0l1br1 ()

Bittrex grs/btc

slotechar je izjavil:

Sej jst tut ne. Sm se spilal danes pa vcer z 200 eur in naredu vec kot 2000.

U, to pa ni kar tako, bravo :)

Ko bi jst imel spet časa kot nekoč pa spremljat vse stvari :)

Sem imel sreco ker je itak zrastu ful pa videl sem zelo podobne vzorce. Nihanje vsake tok za 30 procentkv gor in dol s tem da se dolgorocno cena povisuje.

Mah srečo tudi, predvsem pa pamet :) Drugač nebi nihče več hodil na šiht lol :)

kiFni ::

kakob je izjavil:

kiFni je izjavil:

kakob je izjavil:

kiFni je izjavil:

je arabski ether.

Od kdaj pa decentralizirano valuto/blockchain omrežje zanima narodnost/nacionalost/rasa/vera/geolokacija...?

nevem. dej ti naštudiri k se ti da s tem ubadat... dubaiska firma je... jao

Jaz ne bom kocal s tem drekovancem (shitcoin), zakaj bi šturidal? Bolj žalostno je dejstvo da ga pumpaš in potem na osnovna vprašanja odgovoriš z 'nevem'.

seveda, ker shitcoini so na cnbc ane...

citat od redit wallstreetreport:

DBIX Will Break $200 Million Market Capitalization by December $1Billion in Early 2018

DBIX will continue to grow in value over the next 3-4 weeks despite periodic dips in price due to (i) early investor selloffs and (ii) continued inflation from a coin supply that is increasing relatively fast compared to the current low market capitalization. As Arabianchain begins to take the spotlight at instrumental Blockchain events such as a Dubai’s GITEX Technology Week (October 2017 https://www.gitex.com/ ) and The World Block Chain Summit (October 2017 https://www.dubai.worldblockchainsummit... ) and upcoming events such as Entrepreneur Day hosted by Dubai's Government sponsored programs DTEC & DSO (November 2017 http://entrepreneurday.dtec.ae/ ), MENA and global investors will start to build their investment/crypto portfolios with DBIX- planning to hold for the potential in long term value growth.
A Perfect Storm- DBIX, for a short time, became the most undervalued cryptocurrency since Ethereum (DBIX had a $5.1M Market Cap. on October 24, 2017) while investors turned away from 'alt coins' to benefit from strong and continued growth in BTC. During this time, investors started to sell off small market capitalization cryptos as large market capitalization cryptos showed strong performance- with much less risk. However, strong investor attention to BTC (due to potential hard forks and the resulting increase in demand and value) lead to one of the most promising cryptocurrencies available to continue to decline in value despite increasingly frequent and encouraging news about the strength and potential of Arabianchain and it's revolutionary cryptocurrency, DBIX.
Amidst some of the very promising news (such as WaveX deciding to join the DBIX platform, Arabianchain becoming an advisor for The Jibrel Network, and an interview on CNBC as well as being featured on several other major economic/business media outlets), one recent development by Arabianchain is the fuel behind the fire that will drive DBIX to become a top 20 cryptocurrency that will surpass a $1 Billion market capitalization in early 2018: The Palmex Exchange (https://trade.palmex.ae/login ).
The Palmex Exchange will do to DBIX what Coinbase did to BTC, ETH, and LTC. The exchange, soon to be available in a variety of languages, is set to be the go-to and reliable exchange that allows worldwide investors to trade their major Government fiat currencies for five major cryptocurrencies: BTC, DBIX, ETH, LTC and XRP... and has no future plans to adopt additional cryptocurrencies. This the single most important element that will contribute to DBIX's movement to a top 20 cryptocurrency.
The Palmex Exchange is already being praised and compared to Coinbase for its easy-to-use features and interface which are essential for introducing non-tech savy investors to cryptocurrency investing, which in return has profound effects on the demand and value of the available cryptocurrencies. The Palmex Exchange is forecasted to add the same safety, trust, and reliability that Coinbase has achieved (in an industry where its seemingly very difficult to find legitimate organizations that are looking to advance and benefit the economy and humanity- through the interconnection of economies, cultures, and ideals from the potential of Blockchain technology). The emergence of a highly reliable multi-fiat currency to cryptocurrency exchange will allow the trustworthy purchase, sale, and interexchange of fiat and crypto currencies for millions of users around the world.
Palmex will list DBIX as the featured cryptocurrency on its exchange, over-top of BTC ( $102 Billion Market Cap.), ETH ($30 Billion Market Cap.), XRP ($8 Billion Market Cap.), and LTC ($3 Billion Market Cap.).

krneki0001 je izjavil:

kingsix je izjavil:

To bo reseno ko pridejo ven smart media tokeni predvidoma zacetek 2018 leta. Vsak forum, blog, website bo lahko ustvaril svoje tokene brez kakrsnih koli zapletenih zadev in znanja. Lahko si izberes ime tokena, ki pa nato deluje na steem blockchainu. Steemit je poskusni zajcek tega projekta, sicer se vedno beta ampak se je izkazal za uredu projekt. Slotech bo lahko dobil upvote uporabnikov na clankih. Tudi komentarje je mozno lajkat. Vrednost lajka je pa odvisno od tega koliko token power ima tist ki lajka. Vrednost tokenov se bo lahko zvisevala ob vecjem zanimanju in kupovanju tokenov, bodidi iz potrebe imeti vecji power ali pa zgolj iz dpekulacijskih namenov. Seveda ima lahko slotech portal vecino tokeniv v svoji lasti.

p.S steemit prakticno ne pozna trolanja oziroma ima genialen nacin kako se ga znebiti.

Zgodovina sprememb…

kakob ::

kiFni je izjavil:

kakob je izjavil:

kiFni je izjavil:

kakob je izjavil:

kiFni je izjavil:

je arabski ether.

Od kdaj pa decentralizirano valuto/blockchain omrežje zanima narodnost/nacionalost/rasa/vera/geolokacija...?

nevem. dej ti naštudiri k se ti da s tem ubadat... dubaiska firma je... jao

Jaz ne bom kocal s tem drekovancem (shitcoin), zakaj bi šturidal? Bolj žalostno je dejstvo da ga pumpaš in potem na osnovna vprašanja odgovoriš z 'nevem'.

seveda, ker shitcoini so na cnbc ane...

citat od redit wallstreetreport:

No, tukaj se strinjava, shitcoini so na cnbc.

Lahko me citiraš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kakob ()

šernk ::

konkreten padec Monaco (MCO) se splača it notri? ali je kaj drugega za tem?
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

kingsix ::

ah prej postal v napačni temi..

no.. Devcon3 live..

marS ::

slotechar je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

kingsix je izjavil:

To bo reseno ko pridejo ven smart media tokeni predvidoma zacetek 2018 leta. Vsak forum, blog, website bo lahko ustvaril svoje tokene brez kakrsnih koli zapletenih zadev in znanja. Lahko si izberes ime tokena, ki pa nato deluje na steem blockchainu. Steemit je poskusni zajcek tega projekta, sicer se vedno beta ampak se je izkazal za uredu projekt. Slotech bo lahko dobil upvote uporabnikov na clankih. Tudi komentarje je mozno lajkat. Vrednost lajka je pa odvisno od tega koliko token power ima tist ki lajka. Vrednost tokenov se bo lahko zvisevala ob vecjem zanimanju in kupovanju tokenov, bodidi iz potrebe imeti vecji power ali pa zgolj iz dpekulacijskih namenov. Seveda ima lahko slotech portal vecino tokeniv v svoji lasti.

p.S steemit prakticno ne pozna trolanja oziroma ima genialen nacin kako se ga znebiti.

Steemit ima ful botov, pa trolanja tudi. Tole s SMT -smart media tokeni pa zna bit hudo...sem pa zasledil že tri vmesnike za Steemit. Zdaj ne vem če že uporabljajo smart media tokene. Evo: Busy.org, Utopian.io, Steemiz.io. Busy je ok, drugih nisem (še) probal.
...no more heroes...
https://ilbis.com/

Najd mi kakega trola na steemitu. ? Se jih hitro flaga. Ne splaca se jim. Njihov komentar postane neviden in reputation level se jim zniza. Onemogocen je lahko tudi zasluzek.

Zgodovina sprememb…

kajetan ::

eno vprasanje. sem menjal bitcoine v monacoin na Coinamiju pa so mi zracunal 2.7€ provizije (exchange fee).what the fuck?? kje pa so sploh manjse provizije ce menjavas iz ene kriptovalute v drugo? kje so najmanjse?

MaterVola ::

Raje povej v %, kajetan.

MaterVola je izjavil:

Raje povej v %, kajetan.

ja oprosti.mislim da je blo 0.0005 btc v monacoin. to sem samo poskusil ker sem zacetnik. 2x vec sem placal fee kot pa sem menjal. namrec hocem kupit prek sto kriptovalut ampak po nizki ceni (par €). to je prevec..ne razumem zakaj.. pa tudi ce das priority low se nc kaj dosti ne spremeni exchange fee

Sicer ne razumem, kaj si napisal, ampak očitno vsaka šola nekaj stane...

MaterVola je izjavil:

Sicer ne razumem, kaj si napisal, ampak očitno vsaka šola nekaj stane...

kako to mislis? kako ne razumes? na coinbase sem nakazal kes,ga spremenil v bit konja in sendal na Coinami. tam sem bitcoin shapeshiftal v monacoin in placal 2.7€ provizije za majhno vsoto. iscem samo najhitrejso pot, da bitcoine menjam v druge kriptovalute - in placam najmanjsi fee.ocitno coinami ni dobra ideja. ali?nekje moram zacet

Mato989 ::

Model, govori v %, koliko si plačal in koliko % je feeja :)

Če želiš kupiti Monacoin, pogledaš https://coinmarketcap.com/currencies/mo..., izbereš borzo in kupiš tam.

Mato989 je izjavil:

Model, govori v %, koliko si plačal in koliko % je feeja :)

exchange: 0.0002 btc (1.22EUR)

transaction fee: 0.00044775 (2.74EUR)

receive: 0.34058820 MONA (0.75EUR)

ni napisano v procentih.upam da ti to pomaga. no v glavnem fee je kot sem ze napisal 2x vec kot pa sem vlozil.lol
zanima me samo kje naj kupim veliko stevilo kriptovalut z majhnimi feeji da ne bom odpiral 200 accountov,na 20 borzah in 20 denarnicah. :S ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kajetan ()

No, šola vsaj ni bila draga ;) Zdaj pač veš, kakšen je fee.

Sicer pa poglej, kaj želiš kupiti in katere borze to imajo, pa ti gotovo ne bo treba odpreti 200 računov. Mogoče dva, tri.

MaterVola je izjavil:

Sicer pa poglej, kaj želiš kupiti in katere borze to imajo, pa ti gotovo ne bo treba odpreti 200 računov. Mogoče dva, tri.

imas prav!:) kaj sem ze vse prestudiral a nisem pomislil na tako veliko provizijo.

kupiti zelim prek 200 kriptovalut.
zaenkrat gledam bittrex in cryptopia,ker podpirata dosti kriptovalut. hvala da si mi pomagal.mogoce priporocas kero borzo?kupil bi pa vse najbolj popularne kriptovalute,drugo pa bi bila bolj spekulacija:)

me pa zanima zakaj eni pravijo,da ce pustis na borzi denar oni z njim upravljajo.kaj to sploh pomeni? tezko je spravit 200 razlicnih kriptovalut v denarnice saj le te vecinoma podpirajo samo od 10-50 kriptovalut. coinami je king - jaxx so heknoli. kriza:) zakaj raje nebi v vgrajenih denarnicah od borz pustil kriptovalute - pa ce res kera fejst naraste jo prenesem v paper wallet ali elektronsko denarnico - hardware si ne bom omislil. to se mi zdi zdaj najboljsi plan - se mi zdi

aja pa sploh te nisem se vprasal..kaj pa borze majo dosti nizje fee-je ali kako to poteka?

Zgodovina sprememb…

Red_Mamba ::

kajetan je izjavil:

MaterVola je izjavil:

imas prav!:) kaj sem ze vse prestudiral a nisem pomislil na tako veliko provizijo.

zaenkrat gledam bittrex in cryptopia,ker podpirata dosti kriptovalut. hvala da si mi pomagal.mogoce priporocas kero borzo?kupil bi pa vse najbolj popularne kriptovalute,drugo pa bi bila bolj spekulacija:)

me pa zanima zakaj eni pravijo,da ce pustis na borzi denar oni z njim upravljajo.kaj to sploh pomeni? tezko je spravit 200 razlicnih kriptovalut v denarnice saj le te vecinoma podpirajo samo od 10-50 kriptovalut. coinami je king - jaxx so heknoli. kriza:) zakaj raje nebi v vgrajenih denarnicah od borz pustil kriptovalute - pa ce res kera fejst naraste jo prenesem v paper wallet ali elektronsko denarnico - hardware si ne bom omislil. to se mi zdi zdaj najboljsi plan - se mi zdi

aja pa sploh te nisem se vprasal..kaj pa borze majo dosti nizje fee-je ali kako to poteka?

prvo kot 1., 200 kripto valut je vsaj 20x prevec

izberi jih 10, pusti shitcoine drugim
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

Baja ::

gruntfürmich ::

kajetan je izjavil:

kupil bi pa vse najbolj popularne kriptovalute,drugo pa bi bila bolj spekulacija

that's the spirit!:D
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Baja je izjavil:

@kajetan: v razmislek: https://www.reddit.com/r/Bitcoin/commen...

hvala. je pa drugače če ti zapraviš 10 000 EUR za alt coine. al pa kupiš alt coine po 1EUR in jih kupiš 400. zaradi 400EUR se ne boš preveč jokal.
naj mi nekdo pove zakaj se nebi kdaj s kako drugo kriptovaluto zgodilo to kar se je z bitcoinom? ker na to jaz ciljam in ne skrivam strategije. :D

Monday marked the seventh anniversary of what is said to be the first recorded instance of bitcoin used in a real world transaction. Over the course of seven years, bitcoin’s value has multiplied 879,999 times over since 2010. If an investor had decided to spend five dollars back then on about 2,000 bitcoins, that stake would be worth $4.4 million today. With $1,200 spent on some 480,000 bitcoins, the investor would be worth at least $1.1 billion today.

zakaj se to ne bi moralo ponoviti s kerim "shitcoinom"?

a ni to najboljša strategija od vseh če je tvoj budget 300-500EUR?

Zgodovina sprememb…

D3m0r4l1z3d ::

Veliko jih je iz 0.00003 zlezlo na 5, kar je že super.
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

Red_Mamba je izjavil:

kajetan je izjavil:

MaterVola je izjavil:

zakaj je preveč!? saj pa jih bom kupil za 1EUR. pa boli me kurac če vse propadejo. mogoče bo pa ena uspela? ali se motim? povej če se :)
+ tega nimam jaz vsak dan časa 3 ure da spremljam večino kriptovalut in kaj se dogaja na borzah. sploh nimam druge opcije. če bi imel več keša bi se drugače pogovarjalai. potem bi res vložil samo v 20:) ali pa še manj

Zgodovina sprememb…

kajetan je izjavil:

Red_Mamba je izjavil:

kajetan je izjavil:

MaterVola je izjavil:

zakaj je preveč!? saj pa jih bom kupil za 1EUR. pa boli me kurac če vse propadejo. mogoče bo pa ena uspela? ali se motim? povej če se :)
+ tega nimam jaz vsak dan časa 3 ure da spremljam večino kriptovalut in kaj se dogaja na borzah. sploh nimam druge opcije. če bi imel več keša bi se drugače pogovarjalai. potem bi res vložil samo v 20:) ali pa še manj

ce lahko 10kEUR popusis in normalno spis potem go for it.

verjetno bo 99% kovancev bo propadlo v roku naslednjih nekaj let
ker pravis da nimas casa za day trading se osredodoci na 10-25 kovancev in jih drzi long term (3-5 let)

poglej po youtube kako folk napoveduje cene kovancev cez 5 let potem se pa odloci kdo ima prav in to nabavi :)

mojih 2 BTC centa

Red_Mamba je izjavil:

kajetan je izjavil:

Red_Mamba je izjavil:

kajetan je izjavil:

MaterVola je izjavil:

ker pravis da nimas casa za day trading se osredodoci na 10-25 kovancev in jih drzi long term (3-5 let)

poglej po youtube kako folk napoveduje cene kovancev cez 5 let potem se pa odloci kdo ima prav in to nabavi :)

mojih 2 BTC centa

saj jaz to vem - zato bi pa kupil vecino kriptovalut - ker bodo skoraj vse propadle - tako da je potem vecja verjetnost da naletim na tako ki bo uspela ce jih kupim vec kot pa samo 20. To na youtube so samo spekulacije in je se vecji blef. Teh 20 kriptovalut tudi lahko propade. kdo pa pravi da bodo glih te uspele? to je samo za tiste ki imajo cajt in lahko študirajo background vsake kriptovalut. to rabiš delat par ur na dan par mescov.
ce kupim 25 altcoinov - a ves kaka majhna verjetnost je da se bo glih v enega izmed teh splacalo vloziti long term? to je še večji loto. če bi kupil za 1$ bitcoin pred sedmimi leti bi zdaj nekaj imel. mogoče bom tudi za 7 let imel kaj če bom kupil kako kriptovaluto za 1$. - ampak da bi glih to imel za 7 let - je mahjna verjetnost - edino ce pokupim vsaj 50% najbolj popularnih kriptovalut. zdaj pa od vsake ozadje študirat!?......haha, ne hvala.
te napovedi mi nikoli niso dišale. vsi so pametni. kommu pa naj verjameš sploh..?
sicer pa za 300EUR ne dobis niti 100 kebabov. :D

Zgodovina sprememb…

D3m0r4l1z3d ::

Samo kako potem z denarnicami. 200 kriptovalut verjetno zahteva 15 denarnic.
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

kajetan je izjavil:

Red_Mamba je izjavil:

kajetan je izjavil:

Red_Mamba je izjavil:

kajetan je izjavil:

MaterVola je izjavil:

mojih 2 BTC centa

saj jaz to vem - zato bi pa kupil vecino kriptovalut - ker bodo skoraj vse propadle - tako da je potem vecja verjetnost da naletim na tako ki bo uspela ce jih kupim vec kot pa samo 20. To na youtube so samo spekulacije in je se vecji blef. Teh 20 kriptovalut tudi lahko propade. kdo pa pravi da bodo glih te uspele? to je samo za tiste ki imajo cajt in lahko študirajo background vsake kriptovalut. to rabiš delat par ur na dan par mescov.
ce kupim 25 altcoinov - a ves kaka majhna verjetnost je da se bo glih v enega izmed teh splacalo vloziti long term? to je še večji loto. če bi kupil za 1$ bitcoin pred sedmimi leti bi zdaj nekaj imel. mogoče bom tudi za 7 let imel kaj če bom kupil kako kriptovaluto za 1$. - ampak da bi glih to imel za 7 let - je mahjna verjetnost - edino ce pokupim vsaj 50% najbolj popularnih kriptovalut. zdaj pa od vsake ozadje študirat!?......haha, ne hvala.
te napovedi mi nikoli niso dišale. vsi so pametni. kommu pa naj verjameš sploh..?
sicer pa za 300EUR ne dobis niti 100 kebabov. :D

nimas kaj studirat kere valute bojo se zive cez 5 let:

in podobni videi
https://www.youtube.com/results?search_...

Kupiti 200 kriptovalut. 80 procentov jih bo failal. srecno z tistimi 20 procenti. Morda ti pa rata.

Priporocam da kupis malo manj ampak izbranih, ki so pred podpisom kaksne pomembne pogodbe z velikani. Ali pa tisti ki imajo zaupanja vreden team in dober roadmap in so v sodelovanju s kaksnimi svetovno znanimi podjetji.

@dejte prosm nehat citirat polovico strani lol

Zgodovina sprememb…

D3m0r4l1z3d je izjavil:

Samo kako potem z denarnicami. 200 kriptovalut verjetno zahteva 15 denarnic.

to sem sprestudiral in vlozil ene 4-10 ur raziskav. praktično ni mogoče to vse hraniti v denarnicah. najvecje denarnice podpirajo samo okoli 50 kriptovalut (kot je coinomi) - potem nekatere so ze bile shekane - recimo Jaxx, ki je tudi podpirala dosti - vendar se seznam krči. NI JIH enostavno. večina denarnic sploh ne podpira večino kriptovalut. Torej edin način je pustiti kriptovalute na borzi - in ko res že enormno zrastejo jih spremeniš v bitcoin in tega sendaš v elektronsko - papirnato - hardware denarnico - druge pustiš na miru da ležijo.

pa upaš seveda, da borza ne gre po gobe.

zaenkrat mi najbolj diši Bittrex borza, ki podpira 190+ kriptovalut in pa recimo Bisq, zdaj pa nevem kako je z EtherDelta - tam je ogromno vsega.

Red_Mamba je izjavil:

nimas kaj studirat kere valute bojo se zive cez 5 let:

in podobni videi
https://www.youtube.com/results?search_...

no hvala, bom pogledal.

@slotechar imas prav - ne bom vec citiral toliko. :P

Zgodovina sprememb…

lol te predikcije so imo bullshit. No saj če ima prav potem zame ok, grem 2022 v penzijo, tako kot mnogo drugih...

kingsix je izjavil:

lol te predikcije so imo bullshit. No saj če ima prav potem zame ok, grem 2022 v penzijo, tako kot mnogo drugih...

John McAfee je napovedal da bo BTC prek $500k v naslednjih 3h letih.
Tko da drzi vsaj 1 BTC v denarnici

https://www.marketwatch.com/story/cyber...

Zgodovina sprememb…

coke is one hell of a drug

Recimo da bitcoin doseze 10.000 usd ob koncu leta. Recimo tudi da bi se vsako leto podeseteril. Cez eno leto bi bil vreden 100.000 (lol) Cez dve leti pa skromen milijon. Ne vem pa ce bodo enako pogoji za rast v prihodnosti. To leto forki.

Zgodovina sprememb…

Tody ::

A pa se vi zavedate da ce bo 1 btc vreden 50.000 dolarjev mogu nekdo dat 50.000 da mu prodate ta btc? Al mislte kr avto z btc kupit? Danes zadost za osnovno opremo cez en mesec pa za ful opremo z istim btc :)

CoreySteel ::

Pa se ti zavedaš, da je "najmanjša" enota satoshi, ki bi bil v tem primeru vreden 0,05 CENTA? :)
Twitter: @CoreySteel_

Max vrednost btcja je, ko bi bil en sat vreden en dolarski cent, al kaj :)

Tody je izjavil:

A pa se vi zavedate da ce bo 1 btc vreden 50.000 dolarjev mogu nekdo dat 50.000 da mu prodate ta btc? Al mislte kr avto z btc kupit? Danes zadost za osnovno opremo cez en mesec pa za ful opremo z istim btc :)
Ne. Ni treba da en kup cel bitcoin. Lahko tisoc kupcev placa 50 usd za dele bitcoina (satoshi-je) in kupijo tvoj bitcoin. Ce bo povprasevanje narascalo kot do zdej potem ne vidim problema. Mislm pa da je realno pricakovat tudi korekcije. Pa zdej v tem letu je boom zarad forkov.

Zgodovina sprememb…

chavlji ::

Po moje je pri rasti malo treba gledat tudi eksponentno rast absolutne vrednosti, ki je potrebna, da se stvar podvoji.

Letos je marketcap zrasel iz 20 mlrd $ na 200 mlrd. Rabili smo 180 mlrd. Če se naj bi podeseteril drugo leto, bomo rabili novih 1800 mlrd!
To je kar dosti dnarja, kakorkoli pogledaš. FB je ocenjen na 200 mlrd. Apple na 750 mlrd.

DeeJay ::

chavlji je izjavil:

Po moje je pri rasti malo treba gledat tudi eksponentno rast absolutne vrednosti, ki je potrebna, da se stvar podvoji.

Letos je marketcap zrasel iz 20 mlrd $ na 200 mlrd. Rabili smo 180 mlrd. Če se naj bi podeseteril drugo leto, bomo rabili novih 1800 mlrd!
To je kar dosti dnarja, kakorkoli pogledaš. FB je ocenjen na 200 mlrd. Apple na 750 mlrd.

Spet en k misl, da je marketcap dejansko vložen denar. Daleč od tega.
Če nekdo vplača miljon $ v bitcoin in mu s tem ceno dvigne za 1000$ se posledično s tem dvigne market cap za 10 miljard.
Novega denarja je 1 miljon $ in ne 10 miljard.
Če pa ti še vedno ni jasno je kle še drugi primer:
Na borzo pride en XYZ kovanec. V obtoku jih je en miljon. Janez, kot prvi človek na planetu, kupi ta kovanec za 1$ in posledično takoj rata market cap kovanca 1 miljon $ :)

K0l1br1 ::

Market cap je kot kaže domislica malo bolj brihtnih, da nategujejo malo manj brihtne, ti pa veselo tolmačijo okrog, koliko dnarja je v kripto svetu zbranega.
««
84 / 91
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kripto začetek (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
13530892 (13040) Mato989
»

Začetek s Kriptovalutami po Korakih - prijava, nakazilo EUR, prenakazilo kovancev (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
14861527 (48641) PrihajaNodi

Več podobnih tem