Forum » Kriptovalute in blockchain » Alternativne kriptovalute (Altcoin-i)
Alternativne kriptovalute (Altcoin-i)
Buggy ::
Posteno. Sam tolk kot je pa zdej cena nizka je pa nekaj tam okol pomladi letos...kaj dogaja? Index BLX (bivsi ICNX) na platformi ima namrec krasne cifre:
1W Return
23.84 %
1M Return
67.93 %
3M Return
86.77 %
6M Return
959.98 %
Management fee
3.00 %
Entry fee
0.00 %
Exit fee
0.50 %
1W Return
23.84 %
1M Return
67.93 %
3M Return
86.77 %
6M Return
959.98 %
Management fee
3.00 %
Entry fee
0.00 %
Exit fee
0.50 %
Vazelin ::
Koko007 ::
Jaz bom ko mi pride grafična kartica začel minirat pri nicehash, imam že bitcoin wallet, zdaj pa me zanima kaj z temi bitcoini ki jih naminiram? Holdam v obliki bitcoinov? Pretvorim v € in kako? Ali investiram v kaki altcoin. Vse skupaj je bolj za hobi ne pa da hočem biti lmilijonar da ne bo pomote.
K0l1br1 ::
Koko007 ::
Se popravljam. Pc je v prvi vrsti gaming pc, v drugi vrsti pa za mining. Z miningom sezaenkrat ne mislim nevem kak resno ukvarjat, pač namesto da mi gaming pc stoji mi naj nekaj malega povrne.
Ne mislim ravno kupiti altcoinov za dolgi rok, vsaj ne še zaenkrat. Rabil bi valuto ki jo lahko iz danes na jutri po hitrem pretvorim v €€€ če jih rabim.
Ne mislim ravno kupiti altcoinov za dolgi rok, vsaj ne še zaenkrat. Rabil bi valuto ki jo lahko iz danes na jutri po hitrem pretvorim v €€€ če jih rabim.
Horejšio ::
In potem kupis ravno najbolj bearish zadevo.
Mah kaj pa vem. Sem kupil bolj za hiter trade. Sedaj je 2.82. Ko/če spet prileze nekje okrog 3.20 prodam. Za okrog 650 EUR vloženih bo 100EUR easy money (no vsaj upam ). Malo za zabavo
Fora je, da kupis medvede. Mal še za grafov sveče naštudirat. Pa fajn je, da si mal pomagamo. Čeprav se v Slo to zdi kr težko...
genesiss ::
Pozna kdo Rialto? Ze nekaj casa ga akumuliram, in se mi zdi da je relativno undervalued. https://www.rialto.ai/
Quick facts:
- ICO cena 0.13-0.2$
- SLO ekipa
- arbitraza
- 100% dobicka gre med token holderje
- ni jih na nobeni borzi (razen ether delta) - v planu še avgusta
- oktobra zalaufajo bota
- decembra prvi report
- Q1 2018 prvo placilo dividend
Mnenja?
Quick facts:
- ICO cena 0.13-0.2$
- SLO ekipa
- arbitraza
- 100% dobicka gre med token holderje
- ni jih na nobeni borzi (razen ether delta) - v planu še avgusta
- oktobra zalaufajo bota
- decembra prvi report
- Q1 2018 prvo placilo dividend
Mnenja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: genesiss ()
genesiss ::
If it looks like a trol, swims like a trol, and quacks like a trol, then it probably is a trol.
gruntfürmich ::
Bitcoin cash čimprej kupit, in po mojem ga prodat pred koncem balona. Je pa to prihodnost, imho
Kaj menite znalci o Bitcoin cashu? Zdaj je kar nizko napram 14 dni nazaj. Kam bo krenil?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
K0l1br1 ::
V ponedeljek bo boljše. To je pa zato, ker ne kupuješ po premisleku, ampak po dveh mesecih kar nekaj na blef
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: K0l1br1 ()
perci ::
brinovcek ::
gruntfürmich je izjavil:
Bitcoin cash čimprej kupit, in po mojem ga prodat pred koncem balona. Je pa to prihodnost, imho
Kaj menite znalci o Bitcoin cashu? Zdaj je kar nizko napram 14 dni nazaj. Kam bo krenil?
do kje bi pa znal it?
MrStein ::
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
PrihajaNodi ::
Pa vseeno mislim da je monero valuta prihodnosti. Vsi kriminalci bodo uporabljali to valuto. Tako da nevem, litecoin je enak kot btc torej nima neke vrednosti razen hitrejse transakcije.
Mato989 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Pa vseeno mislim da je monero valuta prihodnosti. Vsi kriminalci bodo uporabljali to valuto. Tako da nevem, litecoin je enak kot btc torej nima neke vrednosti razen hitrejse transakcije.
Prihaja Atomic swaps...
drugače pa enakih coinov kot Monero bo vedno več...
Težko rečem... jaz osebno akumuliram Neote, zdaj jih mam že za 7000USD... menim da bodo lepo zrastli po 1. septembru... analize dajejo slutit tudi 150usd + do konca leta... torej cca. 4x trenutne cene... ali 300% profita...
Dal sem tudi v Dmarket ICO...
https://dmarket.io/
Znalo bi bit zanimivo...
Zdaj se pa odločam o naslednjem ICOtu, držim pa tudi 100 litecoinov, sem jih kupil po povprečni ceni 33€...
Mam pa še nekaj malega etra in btcja, ampak to skupaj ni čez 1.000€...
Dal sem tudi v Dmarket ICO...
https://dmarket.io/
Znalo bi bit zanimivo...
Zdaj se pa odločam o naslednjem ICOtu, držim pa tudi 100 litecoinov, sem jih kupil po povprečni ceni 33€...
Mam pa še nekaj malega etra in btcja, ampak to skupaj ni čez 1.000€...
Pennywis3 ::
gruntfürmich je izjavil:
do kje bi pa znal it?
BCC si je zdele ogromno ljudi akumuliralo, sem malce spremljal čez več borz.
Ko bo pump, bo orenk, zadi sta Jihan & Ver, ki bosta na vsak način probala zjebat BTC.
Eden on načinov je, da naredita BCC bolj profitabilen za minat kot BTC in pridobita minerje na svojo stran.
Sam držat BCC-je, če jih imaš, ne imet weak hands ampak čakat pump.
chavlji ::
A Mcafee tukaj torej govori o BCC, ko govori o jihan's fork, ki naj bi čez 3 leta bil en Bitcoin vreden 500k $
Kak znalec je ta Mcafee v svetu cripto valut? Al pač samo dela hype za svoj coin?
Kak znalec je ta Mcafee v svetu cripto valut? Al pač samo dela hype za svoj coin?
lambda ::
Pennywis3 > zadi sta Jihan & Ver, ki bosta na vsak način probala zjebat BTC. /.../ Sam držat BCC-je, če jih imaš, ne imet weak hands ampak čakat pump.
In kaj potem, ko bo BTC zjeban? Pride čarobna vila in prepriča vse playerje, da je pa BCC zdj the real deal in naj BTC ticker kar njemu dajo? Njegova vrednost na $5k, kritpo market valuacija pa na novi ATH? A svizca že imate, da bo zavil tole?
In kaj potem, ko bo BTC zjeban? Pride čarobna vila in prepriča vse playerje, da je pa BCC zdj the real deal in naj BTC ticker kar njemu dajo? Njegova vrednost na $5k, kritpo market valuacija pa na novi ATH? A svizca že imate, da bo zavil tole?
B-Stard ::
Pennywis3 ::
Pennywis3 > zadi sta Jihan & Ver, ki bosta na vsak način probala zjebat BTC. /.../ Sam držat BCC-je, če jih imaš, ne imet weak hands ampak čakat pump.
Dej mal preber, kaj sem napisal, preden se usajaš kot 13 letnik.
To je njihov plan, noben ne pravi, da jih bo uspelo in večini nas ni v interesu destabilizacija BTC-ja, ker bo trpel celoten altcoin trg.
Ni treba nobenega prepričevat veš, bodo minerji hitro prešli na BCC, če bo bolj profitabilen.
vrunc ::
Mi lahko nekdo pove prosim, kaj še moram storiti....danes sem si iz borze Liqui poslal kovance v Myetherwallet, do sedaj jih še nisem dobil v denarnico, od tega je cca 4 ure. V denarnici še imam 0.019 eth.
Nič, za začetek se potrepljaj po rami ker uporabljaš lame exchange... kraken, bittrex, bitstamp is the way to go... morda še poloniex in binance...
Ne pa neke liquije pa cryptomanie pa te fore... prav prosite eni da se vam zgodi nov MtGox.
Ne pa neke liquije pa cryptomanie pa te fore... prav prosite eni da se vam zgodi nov MtGox.
amacar ::
Mogoče moraš pa samo še potrditi mail? Ali pa ročno dodati kovanec v MEW... Imaš vsaj txid?
Vceraj dal se eno finananco inekcijo, ceprav jih cakam ze od cetrtka za prvo nakazilo. Njihov cs ni ravno med top 5 na lestvici.
lambda ::
Dej mal preber, kaj sem napisal, preden se usajaš kot 13 letnik.
To je njihov plan, noben ne pravi, da jih bo uspelo in večini nas ni v interesu destabilizacija BTC-ja, ker bo trpel celoten altcoin trg.
Ni treba nobenega prepričevat veš, bodo minerji hitro prešli na BCC, če bo bolj profitabilen.
Jaz ti hočem samo povedat, da višji hashrate še ne garantira višje cene.
hunter01 ::
Mimogrede: na steemit.com - socialno omrezje postavljeno na blockchain tehnologiji, se kreira slovenska skupnost. Vsi, ki ste ze clani se javite tukaj.
https://steemit.com/teamslovenia/@teams...
Tisti, ki ne poznate steemit platforme. Gre za nek mix med blogom/twitterjem/facebookom. Razlika je, da si za prispevke placan s crypto valuto Steem Dollars in Steem Power, ki jih lahko potem vnovčis na bittrexu, poloniexu, itd. Skratka javite se v zgornjem postu in vprasajte, bomo z veseljem pomagali in kaksen upvote podelili za zacetno spodbudo.
Še enkrat link. Vabljeni!
Tisti, ki ne poznate steemit platforme. Gre za nek mix med blogom/twitterjem/facebookom. Razlika je, da si za prispevke placan s crypto valuto Steem Dollars in Steem Power, ki jih lahko potem vnovčis na bittrexu, poloniexu, itd. Skratka javite se v zgornjem postu in vprasajte, bomo z veseljem pomagali in kaksen upvote podelili za zacetno spodbudo.
Še enkrat link. Vabljeni!
gruntfürmich ::
gruntfürmich je izjavil:
Rabim kakšno priporočilo kakega altkojna, ki se bo napumpal, da še jaz malo zaslužim. Za dober nasvet bom podelil tudi nagrado. :D
Trenutno sem na okopih fiata, ker pričakujem padec vsega.
kupi whitecoin.
lahko pričakujem nagrado?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
chucki ::
Kupil ob 13h bankera ico-te, par sekund kasneje se je sesula stran :)
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Neota sploh lahko kupim z fiatom?
90% gre notri. Damn, sam s btcionom gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
PrihajaNodi je izjavil:
Neota sploh lahko kupim z fiatom?
bittrex ma fiat vs neo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kripto začetek (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 32062 (14210) | Mato989 |
» | Začetek s Kriptovalutami po Korakih - prijava, nakazilo EUR, prenakazilo kovancev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 63163 (50277) | PrihajaNodi |