Forum » Kriptovalute in blockchain » Alternativne kriptovalute (Altcoin-i)
Alternativne kriptovalute (Altcoin-i)
sivistol ::
krneki0001 je izjavil:
kraken ima že monero.
ja to vem ja, sam na bitstamp je vmesnik 100x bolši, vse je bolj na basic narjeno, ( pa še ono mi je dobr da ti pokaže real time account value )
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864
DeeJay ::
Dokler pri bitcoinu ne razčistjo, kakšno prihodnost si želijo, tolk časa bo cena stagnirala, oziroma celo padla.
Lih učeri sem šel 100% ven iz BTC, pa dokupu ICN, ker se mi zdi pocen. Če bi šu v ETH bi pa še 30% zaslužu, sam jebat ga :)
Lih učeri sem šel 100% ven iz BTC, pa dokupu ICN, ker se mi zdi pocen. Če bi šu v ETH bi pa še 30% zaslužu, sam jebat ga :)
Dokler pri bitcoinu ne razčistjo, kakšno prihodnost si želijo, tolk časa bo cena stagnirala, oziroma celo padla.
js pa lih pred 3 dnevi kupu eth, pa lih dash kupu pred vlkimi gaini, tok da sm krepko čez 500 +
kingsix ::
ETH je tukaj edini ki ima kar močne temelje (fundamentals). Škoda da nisem pri 7.7€ na ETH kupil še več :(. Upam sicer na kak correction na cca 25€, čeprav izgleda to very unlikely.
kopriwa ::
Skupno gledano bo težko prišlo do nekih večjih korekcij, dnevni promet altcoinov je namreč že presegel promet bitcoina in izgleda da bo vsaj še nekaj časa tako tudi ostalo (dokler ne bo kakih večjih premikov na bolje pri bitcoinu). Sedaj je trenutek za "stabilen" zaslužek. Ko je bil Dash na 20EUR ni bilo take garancije.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kopriwa ()
mare92 ::
Je kdo že nakazoval preko bančnega nakazila - NLB Klika na Kraken? Referenca je namreč predolga in je ne morem vpisati. Kje imate še izkušnje z najhitrejšimi transakcijami? Hvala!
Yordi88 ::
Jaz sem sel pa iz ICN ven, vse prodal in sel v ETH. V enem tednu se mi je obrestavalo big:-). Videm, da se temu ICN ne premakne cene nikamor, skos niha.. No. mogoce njegova zvezda se zasije..
amacar ::
Je kdo že nakazoval preko bančnega nakazila - NLB Klika na Kraken? Referenca je namreč predolga in je ne morem vpisati. Kje imate še izkušnje z najhitrejšimi transakcijami? Hvala!
Js sem kaksni dve leti nazaj, pa ni bilo problema. Kolikor se spomnim se referenco vpise v namen, referenco pa pusti prazno.
Invictus ::
Na katerih borzah kupujete kripto valute?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
amacar ::
Js sem kaksni dve leti nazaj, pa ni bilo problema. Kolikor se spomnim se referenco vpise v namen, referenco pa pusti prazno.
Našel še en moj star citat:
Js sem nakazal tako (kjer je prazno, sem vpisal svoje podatke), pa je šlo skoz ok. Državo pa izberi Nemčija, ker se banka nahaja tam, ne v UK, to sem jaz napačno vnesel, a je denar vseeno prišel.
Te borze so res katastrofa... Vsakič ko je malo več volumna se mi orderji ne izpolnijo. Sploh, ko leti kaj dol. Tako, da se na to ne 100% zanašat.
Je pa nakazilo na kraken res hitro - navadno isti dan.
ETH pa še kar raste...mislim, da bo kmalu kak večji dump.
Nekdo je pravkar poskušal na GDAX..verjetno BTC "whales", ki skušajo manipulirat market. Nekateri buyi so se sfilali pri 35$..eni z orderji so srečni =).
Je pa nakazilo na kraken res hitro - navadno isti dan.
ETH pa še kar raste...mislim, da bo kmalu kak večji dump.
Nekdo je pravkar poskušal na GDAX..verjetno BTC "whales", ki skušajo manipulirat market. Nekateri buyi so se sfilali pri 35$..eni z orderji so srečni =).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kingsix ()
krneki0001 je izjavil:
poloniex in kraken
Dokler se mam bonus na stampu, pol pa kraken oz poloniex
Ce gledas je pred 2 dnevoma blo dominanca btc 80 % danes se komaj 70%
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sivistol ()
Machete ::
Noro. Neverjetno.
ps: rip Yordi88
ps: rip Yordi88
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
MaterVola ::
Če se ne bo izplačalo tebi, se bo izplačalo tistemu, ki ti je prodal. Torej se vedno izplača :D
gruntfürmich ::
vse je nekje na vrhu, tko da previdno. ali bo šlo vse dol, ali pa na račun btc-ja ostalo gor... morda bi bilo portebno pogledat promet eth-btc, če ljudje masovno migrirajo btc v eth, potem je še veliko upanja...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Upam na padec ETH pod 30. Glede na rast nekaj zadnjih dni bi tak retrace bil smiseln pred nadaljnjo rastjo.
Samuel ::
Pri ETHju je jasno, da se je en izmed večjih whalov ali več njih premaknilo v BTC ali pa v fiat. Verjetno za kakšne pumpe na drugih coinih. Prej bi rekel, da bo ETH še padel, kot pa zrasel.
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.
A. Smith ::
Ali kdo sledi valuti ZeroCash? To je doslej najbolj anonimna valuta in njen nastop je bil pospremljen z velikim pompom, ki je ceno odnesel na skoraj $5000 na enoto. No, potem je zadeva jasno zgrmela na tla in našla dno pri $26. Od tam je zlezla na 50USD. Govori se, da ilegalna trgovina to valuto budno spremlja in so do nje velika pričakovanja.
Kdo kaj sledi temu?
Kdo kaj sledi temu?
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
- General James Mattis
ETH je že bil odkrito napaden z strani BTC "kitov". Od raznih napadov na omrežje do verjetno tudi včeraj ko se je dumpalo mislim da prvo 20k potem pa 30k ETH. Če nebi šlo za preprost dump za manipuliranje in bi šlo za nekoga ki hoče max zaslužit ....bi to storil drugače. crypto market je splošno v veliki meri pač manipulitan.
glede na to da pa je recovery ob crashu bil kar izjemen pa menda gre na to da je nekdo hotel nižjo vstopno ceno na market.
glede na to da pa je recovery ob crashu bil kar izjemen pa menda gre na to da je nekdo hotel nižjo vstopno ceno na market.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kingsix ()
DeeJay ::
Bomo vidl kaj bo z ETH. Jest sm izstopu pri 43€ in vstopu nazaj pri 37€. Neki profita sem naredu. Če bo še padlo se pa ne sekiram, ker long term je Ethereum soliden projekt in verjamem, da bomo še dost višje prišli.
hamez66 ::
Ali kdo sledi valuti ZeroCash? To je doslej najbolj anonimna valuta in njen nastop je bil pospremljen z velikim pompom, ki je ceno odnesel na skoraj $5000 na enoto. No, potem je zadeva jasno zgrmela na tla in našla dno pri $26. Od tam je zlezla na 50USD. Govori se, da ilegalna trgovina to valuto budno spremlja in so do nje velika pričakovanja.
Kdo kaj sledi temu?
Ja, zaradi ZECa je zopet možno profitabilno miniranje s karticami tipa 7950/280x in 290x, sploh v teh dneh, ko so cene tako napihnjene. In ja, najdražje se je zec prodal po več kot 3000 btc.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()
ob krešu je vedno rikoveri, ker pač je takšna narava trgovanja, da ne bodo vsi prodali tisti trenutek in nakup ne bo preklican, pač pa se potem samo izpolnjujejo zahteve po nakupu že prej nastavljenih vrednosti.
važne so predvsem velike bariere psihološkega značaja: 1050 morda zdaj, potem pa ena ogromna 1000. takrat ko se to prebija in je prebito pa je dogajanje pestro
kiFni ::
Kdo kaj sledi temu?
Ja, zaradi ZECa je zopet možno profitabilno miniranje s karticami tipa 7950/280x in 290x, sploh v teh dneh, ko so cene tako napihnjene. In ja, najdražje se je zec prodal po več kot 3000 btc.
za zec so skoraj vse dobre. z undervoltanimi 270 še najbolj kakor sem računal porabo wat/sol
Na Tahiti (7950, 7970, 280, 280x) karticah je potrebno popraviti memory timingse in jim tako zvišaš hitrost za 20%. Iz 235 na 285 in podobno. Ne vem pa, če se da podobno z Pitcairn karticami (7850/7870/270/270x).
Mislim, da se, samo za Tahiti obstaja programček, ki ti rom updata avtomatsko, za Pitcairn pa takega programčka nisem zasledil. Teoretično se seveda da, ampak z malo več dela.
WTF je s tem ZCashem? V enem dnevu zrasel iz 50 na %80
- General James Mattis
- General James Mattis
lambda ::
http://www.coindesk.com/zcash-launches-...
Zcash se je minal tako, da je bil prve dni izjemno majhen supply in je bila cena nenormlana. Potem je upadala (nihče ni vedel kako nizko bo šlo, a razumnim se je zdelo vse kar je bilo blizu BTC norost). Okrog 30 je stvar potem našla neko dno in se je po tej novici danes dvignila. Supply bo en čas še precej velik. Koliko bo zrasel kratkoročno je odvisno predvsem od BTC in ostalih (kvazi) anonimnih valut.
Zcash se je minal tako, da je bil prve dni izjemno majhen supply in je bila cena nenormlana. Potem je upadala (nihče ni vedel kako nizko bo šlo, a razumnim se je zdelo vse kar je bilo blizu BTC norost). Okrog 30 je stvar potem našla neko dno in se je po tej novici danes dvignila. Supply bo en čas še precej velik. Koliko bo zrasel kratkoročno je odvisno predvsem od BTC in ostalih (kvazi) anonimnih valut.
Še nekaj detajlov je, ki zelo vplivajo na njegovo ceno. Podporo ZCashu je dodal Trezor (hardverske denarnice). To je samo po sebi velika novica, ker so redke kriptovalute s tako kratko življenjsko dobo, da jih lahko shraniš na denarnico kot je Trezor. Druga velika novica pa je, da je Kraken, ena najuglednejših menjalnic, Zcash dodala v sveženj trgovalnih valut. Tudi dejstvo, da je ZCash prisoten na mnogih borzah, kot je recimo Kraken, mu je zelo v korist.
Supply bo en čas še precej velik.To je seveda inflatorno, vendar je bil odziv deep web trgovine, da si želi čim prej čim večje količine kovancev.
Koliko bo zrasel kratkoročno je odvisno predvsem od BTC in ostalih (kvazi) anonimnih valut.Včeraj sem opazoval vrednost BTC in ZEC. BTC je tonil, ZEC pa je obenem rasel. Ljudje so prodajali BTC in kupovali ZEC. Ta trend se bo sčasoma obrnil, kdaj, je pa težko napovedati.
- General James Mattis
- General James Mattis
fraising ::
Verjetno noob vprašanje, ampak vseeno :)
Gledam, da bi kupil ripple. Ali mislite da se splača? Trgoval bom prek bitstampa
Gledam, da bi kupil ripple. Ali mislite da se splača? Trgoval bom prek bitstampa
Kupil bi ga, ker je cena nizka in ne bi vlagal nekih velikih vsot, tudi nihanj ni nekih ogromnih. Namen imam pustiti nekaj časa na miru.
to vem, a ravno zato bi ga kupil, tudi če je korekcija na gor je pri ceni 0.00900€ to zelo malo, lahko pa v prihodnosti zraste na večjo vrednost. Vsaj tako si jaz razlagam, možno, da čisto narobe, ampak vseeno
Sam vlozil 20€ v ripple zdj jih drzim ze cca 2 mesca, ce pride do 2€ bo ze za gajbo bevoga
SebyDiamant ::
Kaj pa Futuro coin? Futurenet ima 2 milijona članov, v kratkem ga bodo lansirali, imel bo lasten blockchain, takoj na vseh večjih borzah in ogromno trgovin ki ga bodo sprejemale. Kot Royal član 50 Futurov brezplačno.
https://futurenet.club/fanpage/futuroco...
http://seby21.futurenet.club/info
https://futurenet.club/fanpage/futuroco...
http://seby21.futurenet.club/info
12EUR popusta na SUMUP čitalec bančnih in kreditnih kartic,
brez stroška najema:
http://fbuy.me/k8MvL
brez stroška najema:
http://fbuy.me/k8MvL
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SebyDiamant ()
Sam vlozil 20€ v ripple zdj jih drzim ze cca 2 mesca, ce pride do 2€ bo ze za gajbo bevoga
2€? hehe, takrat bom že jst zdavnaj iztopil... kot miljonar
Samuel ::
jap, pr 2€ kupm otok na Jadranu...
If you notice this notice, you will notice that this notice is
ojojoj, ti jugonostalgik
gruntfürmich je izjavil:
2€? hehe, takrat bom že jst zdavnaj iztopil... kot miljonar
Ma dobro teh 10€ k sem jih dal v ripple, mogoc se bom kaj vec,
Nimam se tok vlkega kapitala
dobro dobro, ni panike. kr počasi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kripto začetek (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 30889 (13037) | Mato989 |
» | Začetek s Kriptovalutami po Korakih - prijava, nakazilo EUR, prenakazilo kovancev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 61516 (48630) | PrihajaNodi |