» »

none of the above

none of the above

NSA Agent ::

Duma to reinstate ‘none of the above’ option in ballots
http://rt.com/politics/russia-voting-op...

Kaj mislite, je Slovenska politična scena dovolj zrela za podoben sistem?
Volivci v Rusiji imajo na volitvah izbiro, s katero povejo, da se ne strinjajo z izbiro kandidatov.
In lahko zahtevajo ponovne volitve z novimi obrazi.

mgermo ::

Seveda ne. S tem bi samo priznali lastno nesposobnost.

Roadkill ::

Na žalost tega pri nas še nekaj časa ne bo.
Bi pa bila rekordna udeležba, to pa.
Ü

St235 ::

Če si ljudje v večini izberejo none of the above je to jasen signal, da niso zreli za lastno državo in je treba čim prej zaprosit za administrativno vlado OZN ali EU.

Nummy ::

St235 je izjavil:

Če si ljudje v večini izberejo none of the above je to jasen signal, da niso zreli za lastno državo in je treba čim prej zaprosit za administrativno vlado OZN ali EU.

Sploh ne, ampak to je jasen rezultat, da niso zadovoljni z izbiro in da se naj tisti, ki so napisani na lističu speljejo domov in nehajo mešat drek. Simple as that.

Jaz totalno podpiram tole in upam da kdaj pride tudi k nam. To je taprava demokracija, ne pa da se odločaš kdo je manjše zlo, ko greš na volitve... (no na katere ravno ne hodim več iz naštetega razloga - ker so skoz eni in isti tam gor, ki samo mešajo drek in vlečejo denar).

jype ::

Kaj pa, če bi kdo od vas kandidiral s pametnim programom, da bi imeli alternativo?

Lahko se tudi preimenuje v "Nihče".

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Matako ::

Čas je za ustanovni kongres Stranke BMK!
/\/\.K.

Tako je. Visi mi kje se dobite!

Nummy ::

jype je izjavil:

Kaj pa, če bi kdo od vas kandidiral s pametnim programom, da bi imeli alternativo?

Lahko se tudi preimenuje v "Nihče".

Ah zdej se je pa taprav nakladaš spet oglasu... Se čudim, da še nisi ti kandidiru. Trollaš fajn, glih za politika bi bil.

Nummy> Se čudim, da še nisi ti kandidiru.

Žal imam drugo delo.

Nummy> Trollaš fajn, glih za politika bi bil.

Mhm, kaj bi šele v parlamentu počel.

"Spoštovana predsednica državnega zbora, ti ljudje so vsi zmešani - pošljite jih domov, jaz bom pa uredil vse potrebno za hitro in vzdržno gospodarsko rast."

Nummy je izjavil:

St235 je izjavil:

Sploh ne, ampak to je jasen rezultat, da niso zadovoljni z izbiro in da se naj tisti, ki so napisani na lističu speljejo domov in nehajo mešat drek. Simple as that.

Seveda, ker ljudje na listku so od boga dani. To da na seznamu ni sposobnih ljudi in nimaš koga izvolit je jasen signal da nisi zrel za državo. Oblast je vedno takšna kot si jo ljudje zaslužijo.

drugače je pa tole tipično mišlenje apatičnega volilca, ki za svoje napake išče krivdo v drugih. Sploh ni važno kdo kandidira, vsak je slab in kriv za mojo situacijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

MIHAc27 ::

Večji problem je po moje v tem, da enkrat ko si izvoljen... postaneš bog. Kar probaj odstaviti npr. Jankoviča. Pa če ti v obraz pove da je ukradel miljone pri Stožica.. mu še zmeraj nič ne moreš (preden bo sodišče to potrdilo bo pa tudi mandat že potekel).

Koliko so se v Mariboru namatrali, preden je Kangler sam odstopil (kolikor vem ni bil odstavljen).

Mene ne moti sledenje glasov. Naj se ve komu sem ga dal, ampak če bom z poslancem/stranko/predsednikom nezadovoljen, da lahko ta glas tudi odvzamem. Ko pade podpora prenizko, ga zamenja naslednji na lestvici, ki ima večjo podporo.
Mogoče bi potem vseeno malce bolj gledali na to, kaj delajo?

MIHAc27> Mene ne moti sledenje glasov.

Blackshirts @ Wikipedia

MIHAc27 ::

Ja vem kaj se je vse dogajalo.... za tak sistem kot sem ga opisal smo še mnogo preveč nezreli...oz. so tisti na oblasti.

hmm in kljub vsem ukradenim miljonom še vedno uživa podporo, kar se je pokazalo na zadnjih volitvah. Tako, da kakorkoli zadevo obračaš ni problem v tistih, ki so izvoljeni.

Cervantes ::

Matako je izjavil:

Čas je za ustanovni kongres Stranke BMK!

Imel si že boljšo idejo.
SDNJ!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Boti na Twitterju bistveni za širjenje dezinformacij

Oddelek: Novice / NWO
317972 (6500) Markoff
»

Umetna inteligenca grozi organskim kemikom

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
308185 (5790) kuall
»

Sodobna oblast?

Oddelek: Problemi človeštva
322716 (1613) ABX
»

Mail: plain text s pdf priponko ali html brez nje ?

Oddelek: Omrežja in internet
81259 (1172) Gandalfar

Več podobnih tem